Rumours / Fornet / Ohio Mark
Sentimental On Tour

Rumours / Fornet / Ohio Mark

Avond met drie kleppers uit de Sentimental stal.

Sentimental is een jong onafhankelijk platenlabel gevestigd in Brussel. Zonder zich vast te pinnen op een bepaald genre, zoekt sentimental naar artiesten die grenzen aftasten en geen compromissen sluiten. Met 'Sentimental on tour' presenteert het label zijn bands over heel België en legt het de focus opnieuw op de live-ervaring van hun muziek.

Dit concert maakt deel uit van Pump Up The Jam, onze Corona proof concertreeks (zitplaatsen in bubbels, mondmaskers, circulatieplan, ...).

Bekijk het volledige ‘Pump Up the Jam’-programma hier.
Er zijn steeds wijzigingen mogelijk omwille van nieuwe coronamaatregelen.

Rumours

Shaman-hop, zegt u? Het bestaat, ligt ergens tussen trip-hop, low key techno en shamanpop en Rumours speelt het. De perfecte introductie voorzag de band van o.a. Hannah Vandenbussche en Stefanie Mannaerts (Brutus) alvast met hun EP’s Infant en Megamix, een speelse verkenningsronde in het onontgonnen terrein van de elektronische muziek.

Lees meer

Fornet

Het jaar 2019 was ongetwijfeld een mooi jaar voor het Limburgse Fornet. De vijfmansformatie speelde op Best Kept Secret Festival en Pukkelpop, imponeerde zowel het publiek van hun eigen shows als van de supportshows bij Whispering Sons. Het debuutalbum, waar het publiek afgelopen jaar al van kon proeven, is namelijk ready for take-off. De avantgardistische krautrockers houden hun muziek spannend en de baslijnen meer dan prettig.

Lees meer

Ohio Mark

Het shoegaze-trio Ohio Mark verrijkt Antwerpen en ommeland met stevige, dromerige noisepop.De band wentelt zich in reverb en noise en verweeft dronende bass synths met rauwe drums, vervormde vocals en gazende gitaren. Hun eerste EP 'Exotism' kwam uit in september 2019 op Sentimental.

“Met hun debuut-ep Exotism durven we te beweren dat Ohio Mark onze favoriete shoegaze-noiseband van dit land is.” - Luminoush Dash

Lees meer