DOE MAAR / organiseren in Trix met de nodige duwtjes

DOE MAAR / organiseren in Trix met de nodige duwtjes

Organisatorisch talent en goede ideeën in overvloed? Klaar om zelf aan de slag te gaan met je eigen event? Wij zeggen DOE MAAR!

Onder de vleugels van Trix, selecteren we regelmatig jonge, startende organisatoren die hun idee met muzikale insteek uit mogen werken. 

Wij stellen ons podium ter beschikking en bieden onderweg de nodige hulp rond onder meer budgetbeheer, productie en communicatie.

Een groot feest, een ingetogen luisteravond of een heus gemaskerd bal? Te gek bestaat niet. Ben jij iemand met een groot hart voor muziek en zie jij noden in het bestaande evenementen circuit? Wil jij graag je licht schijnen op een onderbelicht genre of samen met ons nadenken aan een baanbrekend nieuw concept? Let us know! Alles kan en alles mag, en wij denken en werken graag mee.


Trix is een plek waar we aan de wereld willen tonen wat er leeft, borrelt en bruist in de muziekcultuur. Zonder oogkleppen en met een focus op jong talent, een brede blik op de wereld en een neus voor de onderstroom.

OPEN CALL
We posten regelmatig open calls voor nieuwe organisatoren. Hou onze website en social media goed in de gaten. Momenteel is er geen open call.

HET TRAJECT
In aanloop naar hun event werken de geselecteerde jonge organisatoren nauw samen met team Trix in het uitwerken van onder meer een begroting, een muzikaal programma en een communicatieplan.

HET EVENT
Elke geselecteerde organisator krijgt een plek in Trix voor hun event, met het oog op een langdurige samenwerking en verdere ondersteuning waar mogelijk.