DOE MAAR / organiseren in Trix met de nodige duwtjes

DOE MAAR / organiseren in Trix met de nodige duwtjes

Organisatorisch talent en goede ideeën in overvloed? Klaar om zelf aan de slag te gaan met je eigen event? Wij zeggen DOE MAAR!

Onder de vleugels van Trix, werk je als jonge, startende organisator je idee met muzikale insteek uit!

SCHRIJF JE HIER IN
Deadline: 4 november

Wij stellen ons podium ter beschikking voor je en bieden je onderweg de nodige hulp rond onder meer budgetbeheer, productie en communicatie.

Een groot feest, een ingetogen luisteravond of een heus gemaskerd bal? Te gek bestaat niet.Heb je al een afgewerkt concept in je hoofd? Super, maar dat is niet verplicht! Ben jij iemand met een groot hart voor muziek en zie jij noden in het bestaande evenementen circuit? Wil jij graag je licht schijnen op een onderbelicht genre of samen met ons nadenken aan een baanbrekend nieuw concept? Let us know! Alles kan en alles mag, en wij denken en werken graag mee.

Trix is een plek waar we aan de wereld willen tonen wat er leeft, borrelt en bruist in de muziekcultuur. Zonder oogkleppen en met een focus op jong talent, een brede blik op de wereld en een neus voor de onderstroom.

Schrijf je in en verras ons! In het voorjaar ondersteunen we vier projecten in het organiseren van hun event in Trix.

OPEN CALL
Inschrijven kan tussen 2 oktober 2023 en 4 november 2023 via het form.

JURYMOMENT
Op zaterdag 18 november kiest de jury een aantal ideeën die in het voorjaar van 2024 een traject op maat doorlopen en hun event organiseren in Trix.

HET TRAJECT
In aanloop naar hun event werken de geselecteerde jonge organisatoren nauw samen met team Trix in het uitwerken van onder meer een begroting, een muzikaal programma en een communicatieplan.

HET EVENT
In het voorjaar van 2024 krijgt elke geselecteerde organisator een plek in het Trix Café voor hun event, met het oog op een langdurige samenwerking en verdere ondersteuning waar mogelijk.