We Should Talk
-

We Should Talk

Jouw klankbord in donkere dagen.

We Should Talk

Jouw mentale gezondheid is van levensbelang, en toch is het moeilijk om erover te praten. Hoe open je ook bent in je songteksten, hoe bloot je jezelf ook geeft op het podium of hoe spannend je leven als muzikant er ook uitziet. We begrijpen je, en willen er iets aan doen. Drie psychologen of therapeuten met ervaring binnen de muziekindustrie staan klaar om met jou te praten. Voel je je niet goed in je vel? Is je muzikale motivatie ver zoek, heb je nood aan perspectief of zoek je een klankbord? Met We Should Talk maken we psychologische hulp aan een verlaagd tarief toegankelijk binnen de muzieksector.

Om de inschrijvingen vlot te kunnen opvolgen, richten we deze een-op-eensessies specifiek op muzikanten (m/v/x).

Zit je daarnaast met iets en heb je nood aan een gesprek? Je kan er ook over praten via Tele-onthaal, Awel, CAW of Zelfmoordlijn.

 

De psychologen

Tom Hannes

Wanneer hij niet zelf op het podium staat, werkt Tom Hannes in zijn gesprekspraktijk. Hij koppelt daarin onder meer zijn ervaring uit de culturele sector aan het zenboeddhisme dat hij al bijna 25 jaar intensief beoefent. Daarnaast schrijft hij ook boeken over het onderwerp, publiceert hij in onder andere De Standaard en Knack en werkt hij deeltijds als filosofisch onderzoeker aan de Technische Universiteit van Eindhoven.
 

Michaël Verschaeve

Michaël Verschaeve was 16 jaar lang drummer bij The Van Jets, de band die hij samen met zijn broer Johannes oprichtte. Terwijl hun muzikale carrière in een stroomversnelling geraakte en The Van Jets de festivalweides platspeelden, behaalde Michaël zijn Master in de Klinisch Psychologie. Intussen is klinisch psycholoog zijn hoofdberoep, verdiepte hij zich in de sport- en prestatiepsychologie en helpt hij ook sporters en muzikanten.
 

Eef Lommelen

Eef Lommelen is seksuologe en oplossingsgericht cognitief en systemisch therapeute, of kortweg: Eef heeft een hart voor mensen en het intermenselijke. Ze weet hoe het voelt om te strugglen met het hier en nu, en biedt graag perspectief voor morgen. Ze is zeven jaar werkzaam in de hulpverlening, als psychosociaal hulpverlener en therapeutisch assistent, en heeft ook een eigen praktijk. Daarnaast is ze bezielster van -toen dat nog hip was- een aantal pop-uptherapieprojecten. En ook hier popt ze up, speciaal voor Trix ... en voor jou!

 

/ Artwork door Sadrie Alves ♡