Sylvie Kreusch
WE ARE OPEN 2020

Sylvie Kreusch

Met haar fluwelen vocalen, exotische beats, en indrukwekkende live-performances, wordt Sylvie Kreusch geprezen door magazines en kranten als American Vogue, The New York Times en Dazed & Confused, dat haar “een meesteres van dramatische, atmosferische pop” noemen. 

Sylvie Kreusch is uitgegroeid tot een van de meest indrukwekkende en opwindende artiesten in Europa. Haar expressieve optredens, baanbrekende muziek en visuele kunst maken in hoog tempo indruk binnen de muziek, film en mode.

.Kreusch maakt voor het eerst furore in België met art-rockers Soldier's Heart en daarna Warhaus, het soloproject van Balthazar's Maarten Devoldere. Na haar debuut-EP BADA BING! BADA BOOM! en EP Wild Love, is daar nu haar debuut, het meeslepende Montbray.

Een ding is meteen duidelijk: Kreusch is niet verlegen om het emotionele vuurwerk de lucht in te schieten. Ze graaft alle verboden passages van het liefdesverdriet op met speels voyeurisme. Montbray is een plaat die voluit ademt en ventileert. Mysterie, dubio en suggestie voeren de boventoon. Eind november live te horen in Trix!