Oude vrienden ♡

Doorheen de jaren heeft Trix al heel wat vrienden over de vloer gehad die we nooit gaan vergeten. 

Het was fijn om zo veel verschillende artiesten een plekje te kunnen geven en te steunen tijdens hun reis door de wonderlijke muziekwereld.  Bedankt, vrienden <3

Benieuwd wie bij ons verbleef? Neem hieronder een kijkje in ons vriendenboekje en leer ze kennen. 

2006

Monza, Star Club West

2008

Tim Vanhamel, Sukilove, STIJN

2009

Mintzkov, A Brand, The Hickey Underworld

2010

General Mindy, Triggerfinger, Creature With The Atom Brain

2011

CJ Bolland, The Hickey Underworld, The Seatsniffers, Internationals

2012

BLIKSEM, Diablo Blvd, Mauro, Dóttir Slonza

2013

Psycho 44, School Is Cool, Flying Horseman, Blackie & The Oohoos

2014

Bed Rugs, Black Casette, YAWNS, Shun Club

2015

YAWNS, Black Cassette, Your Highness, Bed Rugs

2016

Tin Fingers, Inne Eysermans / Amatorski, Adriaan de Roover / Oaktree

2017

High Hi, Toxic Shock, TheColorGrey, School is Cool

2018

Newmoon, Catbug, Alfredo Bravo Ebner, Hi Hawaii

2019

Willem Ardui / blackwave., Moonboat, Jaguar Jaguar, Equal Idiots, Collective Conscience, Faces On Tv

2020

Amina, Rare Akuma, KRANKk, Glints, Corrupted / Youniss, Collective Conscience, Fortress, Female Takeover, TheColorGrey, Jaouad, Shaka Shams

2020

Rare Akuma

Belgians do it better! Rare Akuma, aka Shyheim Newell, is een gewone Antwerpse jongen wiens instrumentals zomaar eventjes door $uicideboy$ werden opgepikt. Zijn residentie begon met een knaller van een clubnacht ‘Rare Akuma presents Hellraiser phase 2’. Verder focuste hij zich op het opnemen van zijn nieuwe album.

Spotify - Facebook - Instagram - Twitter

KRANKk

Het is je vergeven als je denkt dat KRANKk uit Engeland komt. Met hun mix van grimey baslijnen, Burial-geïnspireerde sferen en future garage beats klinken ze alsof ze zijn gebrouwen in een Londense lock-off, maar ze komen uit het wondermooie Antwerpen. Als artists in residence werkten de heren aan ‘Revelland’, een multi-sensorische immersive liveshow.

Spotify - Facebook - Instagram - Twitter - Webite

Glints

Glints is het project van Jan Maarschalk Lemmens, een muzikant met veel liefde voor oprechte muziek en taal. In Trix heeft Glints samen met Faisal gewerkt aan nieuw werk, single ‘Some Time Alone’ is daar een mooi voorbeeld van. Fun fact: door alle zomers die hij doorbracht bij zijn neefjes op een steenworp van Londen hield hij een Engels accent over dat quasi Cockney is.

Spotify - Facebook - Instagram

Corrupted/Youniss

De Youniss-sound kan het best omschreven worden als een postmodernistisch schilderij. Het canvas is elektronica en de kleuren komen uit de hiphop, soul en experimentele invloeden. Youniss begon zijn residentie bij ons nog met de naam Corrupted. In de eerste plaats ging hij werken aan een nieuwe liveshow voor We Are Open en aan nieuwe muziek. Samen met de naamsverandering naar Youniss, bracht hij zijn debuutalbum ‘Youniss’ uit!

SpotifyFacebook - Instagram - Twitter

Fortress

Het Belgisch-Nederlandse synthpop trio Fortress maakt donkere, sferische elektronica, gedragen door de stem van Hanne Torfs, u wellicht bekend als toetseniste van School is Cool. Hoewel we onze clubdeuren niet vaak konden openen, gaf de groep een corona-proof dakconcert tijdens het Antwerpse 'DAKkan festival 2020'! Later dat jaar brachten ze single 'Need Your Love' uit.

Spotify - Facebook - Instagram

Female Takeover

Female Takeover is een artistiek en multidisciplinair collectief van jonge getalenteerde vrouwen die samen hun krachten bundelen. Zomer 2020 was de zomer dat ze aan hun najaarsshow werkten. Het collectief werkt themagebonden en focust telkens op een maatschappelijk gegeven dat ze via dans, muziek, woord en zang naar voren brengen.

Facebook - Instagram - Website

TheColorGrey

De Antwerpenaar TheColorGrey bracht debuutplaat REBELATION uit in 2017, een resultaat van zijn eerdere residentie in 2017. Hij kreeg maar niet genoeg van onze repetitiekoten, dus trok hij zomer 2020 voor een tweede keer in om zich voor te bereiden op de liveshows van zijn laatste plaat ‘OVERCOME’.

Spotify - Facebook - Instagram - Twitter

Jaouad

De multidisciplinaire Jaouad is theatermaker, LGBT-activist en vooral artiest. Jaouad’s missie is om mensen te verbinden via kunst en dialoog. In Trix werkte hij als resident ook hard aan zijn eerste album Messias. Dat deed ie samen met multi-instrumentalist, producer en componist Aiko Devriendt. Het werd een soulvol album vol pop, R&B en gospel. Je kan Jaouad ook vinden als host van onze podcast De Ochenddienst.

Spotify - Facebook - Instagram - Twitter - Website

Shaka Shams

Shaka Shams is een 20-jarige rapper/poëet uit Antwerpen. Vanaf zijn elfde begon hij zich bezig te houden met alles dat te maken heeft met hip hop: van old/new tot subgenres als hip house, tram en boom-bap. Zijn EP ‘Elements: Crystal Clear’ toont aan hoe veelzijdige de jonge rapper is. Inspiratie voor zijn teksten haalt hij van de straat, maar evengoed uit films en anime. Shaka neemt je mee op een sonische reis in zijn wereld zonder grenzen.

Spotify - Facebook - Instagram

2019

Willem Ardui / blackwave.

Producer-zanger Willem Ardui, de helft van blackwave., heeft heel wat  knappe singles achter de rug, zoals 'Beziel Me' & ‘Meander’. Verwacht hier geen groovy hiphop, maar wel melancholische Nederlandstalige fluisterpop. Als artist In residence focuste hij zich op zijn soloproject, maar ook voor de opnames van blackwave.

Spotify - Facebook - Instagram - Twitter

Moonboat

MOONBOAT is de band rond singer-songwriter Michaël Lamiroy (van oa. Tin Fingers en School is Cool). Als artist in residence focuste MOONBOAT zich verder op hun liveshow, het debuut-album en een live-sessie in de Trix-studio. MOONBOAT zoekt naar een eigen universum waar zachte folk, elektronica, tribale percussie en invloeden uit de techno elkaar vinden.

Spotify - Facebook - Instagram

Jaguar Jaguar

Hun verhaal begon op reis in Empuria, Spanje met de zuidelijke zon als aanzetter en inspiratiebron. Het resultaat? Melodieuze en meeslepende nummers met een speels karakter. Catchy vocals die inspelen op groovy drums, vervolledigd door dromerige synths en gitaargeluiden. In Trix gingen de heren zich voornamelijk focussen op hun liveshows en de opname van hun videoclip.

Spotify - Facebook - Instagram - Website

Equal Idiots

Voor de ultieme grave rockmuziek moet je bij Equal Idiots zijn, dé garagerockband van België. De groep bestaat Thibault Christiaensen (zang en gitaar) en Pieter Bruurs (drums). Eind 2019 kwam de band naar buiten met een gloednieuw album. Juni dat jaar verscheen alvast de voorloper ervan, waar ze in Trix zich volop op konden voorbereiden!

Spotify - Facebook - Instagram - Website

Collective Conscience

Sander (synths) en Wannes (bas) spelen al heel hun leven samen met Bram Vanhove (drum). Samen ontwikkelde ze een nieuwe mix tussen hip hop, groove en elektronische muziek. In Trix werkten ze aan hun eerste full album met features van o.a. K1D, Dvtch Norris, Emma Bale en blackwave. Daarnaast werkten de heren hard aan hun liveshow, om zich zo helemaal klaar te stomen voor 2020.

Spotify - Facebook - Instagram

Faces On Tv

Jasper Maekelberg van Faces on TV kan alles. Niet enkel was hij één van de drijvende krachten achter Warhaus, als producer of mixer werkte hij ook mee aan zowat alle interessante Belgische releases van de laatste jaren: Balthazar, Bazart, J. Bernardt, Sylvie Kreusch, u zegt het maar. Zomer 2020 maakte Jasper deel uit van 'Sound Gaze' een project van Trix een het FOMU en speelde hij een geweldige liveversie van 'Time After Time' in KELDERSESSIE. 

Spotify - Facebook - Instagram  - Twitter - Website

2018

Newmoon

Newmoon is een Antwerpse/Sint-Niklaase shoegazeband die enerzijds de mosterd haalt in de indie- en shoegazescenes uit de jaren ‘80 en ‘90, maar anderzijds ook niet vies is van staalharde drone à la Sunn O))). Het resultaat is verslavend. Luister maar naar hun recentste album ‘Give Me Pain’, waarop de band de melodieuzere en dromerigere weg inslaat en nog steeds inslaat als een bom.


Spotify - Facebook - Instagram - Twitter - Website

Catbug

Catbug is de moniker van Paulien Rondou. In 2018 werkte ze Paulien tijdens haar residentie haar eerste album ‘Universe’ uit, een plaat waar ze ons meesleept in haar eigen universum. De singer-songwriter uit Antwerpen won in november 2017 de finale van De Zes

Spotify - Facebook - Instagram

Alfredo Bravo Ebner

Alfredo Bravo is afkomstig uit Santiago, Chili waar hij in bands begon te drummen in 1996. In 2002 verhuisde hij naar Antwerpen en sindsdien maakt hij deel uit van verschillende bands waaronder Flying Horseman, Blackie & The Oohoos, Lagüna, Slumberland, Mariachi Reloaded, Capsule en Moonboat. Tijdens zijn residentie in 2018 focuste hij zich vooral op zijn bands Lagüna en Moonboat.

Spotify - Facebook - Instagram

Hi Hawaii

Hi Hawaii is het Brusselse Fizzpopexplosion-duo van Jens Bouttery en Lennart Heyndels - vroeger ‘Geroezemoes’. Tijdens hun residentie bij Trix, heeft het duo zich vooral gefocust op de preproductie van hun debuutalbum 'The List'! De kern van Hi Hawaii draait om catchy popsongs en drum-bass-synth-sing-a-longs, met daaromheen een hoop aan ongebreidelde improvisatie en wilde solo's.

Spotify - Facebook - Instagram - Website

2017

High Hi

De Belgische alternatieve popband High Hi speelt sinds 2014 een mix van eighties indiemuziek met een hedendaagse twist. De Leuvenaren weten goed waar ze mee bezig zijn, het succesvol combineren van new wave, poprock en shoegaze, kan niet zo maar iedereen. Na een enorm succesvolle tour door Vlaanderen en Nederland, focuste de band zich als Artist In Residence in Trix op het schrijven van nieuw materiaal. Het resultaat? Een bangelijke plaat ‘Hindrance’!

Spotify - Facebook Instagram - Website

Toxic Shock

De vijf trashers (DK, Wotte, Wally, White en PC) van Toxic Shock veroveren al stormenderhand de Vaderlandse metalscene met vakkundige afbraakwerken van diverse club- en festivalpodia. ‘Twentylastcentury’, hun album van 2017, is geproduceerd geweest door niemand minder dan Flemming Rasmussen (Metallica). De release vond plaats, jawel hier in Trix!

Spotify - Facebook - Instagram - Website

TheColorGrey

Prachtige, hortende beats, melancholische-jazzy texturen, soulvolle vibes en een rapflow om u tegen te zeggen! TheColorGrey heeft zijn residentie goed benut. Om te zeggen dat hij heeft gezwoegd in onze repeitieruimtes is een understatement! In mei 2017 kwam hij naar buiten met zijn debuutalbum ‘Rebelation’, gevolgd door EP ‘In Between Places’. Die gespendeerde tijd in het repetitiehok in Trix levert duidelijk resultaat op!

Spotify - Facebook - Instagram - Twitter - Website

School is Cool

De bende van  School is Cool brengt indiemuziek in de vorm van energetische drums, eighties synths, apocalyptische teksten en groteske barokrefreinen. De band vertoefde zich in 2013 in onze repetitieruimtes om te werken aan het tweede plaat ‘Nature Fear’. De voorstelling van dit album kon uiteraard nergens anders afspelen dan in ons eigen clubje!

Spotify - Facebook Instagram - Twitter - Website

2016

Tin Fingers

In 2016 werd alternatieve popband Tin Fingers door Johannes Genard (School is Cool) nog bekroond tot de winnaar van het muziekconcours ‘De Zes’ en werd daarmee in 2016 artist in residence in Trix. Tijdens hun verblijf heeft het vijftal hier bij ons gewerkt aan hun EP ‘No Hero’, eentje om te draaien om je dag net dát beetje dromeriger te maken…  

Spotify - Facebook - Instagram - Website

Inne Eysermans / Amatorski

Muzikante Inne Eysermans richtte tijdens haar studies Muziekproductie aan het Conservatrium van Gent de popgroep Amatorksi op. De band heeft een melancholische sound met een enorm verhalende stijl. Inne heeft voor We Are Open 2016 een bangelijke installatie uitgewerkt samen met Adriaan de Rover, dat alle ruimtes verbond om zo een nieuwe omgeving te creëren met live-geluid.      

Spotify - Facebook - Instagram - Twitter - Website

Adriaan de Roover / Oaktree

Adriaan de Roover, alias Oaktree, brengt betoverende electronische muziek. De beats brengen je naar verre oorden. Korrelige soundscapes vloeien in elkaar over met afwisselende breakbeats. Als resident heeft Adriaan meegeholpen aan een installatie voor We Are Open 2016, samen met Inne Eysermans (Amatorski).

Spotify - Facebook - Instagram - Twitter - Website

2015

Black Cassette

Black Cassette is het eenmansproject van Sjoerd Bruil, gitarist van het fijne Sukilove. Bruil heeft in Black Cassette een ritmesectie om zich heen die er mag zijn: Pascal Deweze (Sukilove, ex-Metal Molly) op bas en Jeroen Stevens (I Love Sarah, I Hate Camera, Lais) op drums. De muziek van Black Cassette bevat invloeden uit de blues, vuilnisbakkenrock, gospel en tranentrekkers.

Spotify - Facebook - Twitter - Website

Your Highness

De Antwerpse sludge/stonerband Your Highness is een livemonster dat niets of niemand ontziet. Klaar om platgewalst te worden? Your Highness at your service! In 2014 hield de groep een bangelijke Trix Roof Rodeo, een terrasshow waar heel de Singel nog steeds over praat!

Spotify - Facebook - Instagram - Website

2014

Bed Rugs

Een hedendaagse sound met een gezonde sixtiesfeel, voilà dat is Bed Rugs. Met die formule zwoegde de indierockband heel 2014 lang in onze repetitiekoten. Het resultaat van al dat gezwoeg was het nieuwe album 'Cycle'. Dit gloednieuwe meesterwerk werd voorgesteld in een onvergetelijke clubshow!

Spotify - Facebook - Instagram - Twitter - Website

YAWNS

De kempenaars van YAWNS wouden sychedelische sixtiespop brengen. Hun songs zaten toen al knap in elkaar en hun sound was ook al. Voor een band die nog geen jaar bestaat, vinden we dat bijzonder straf. Dit is talent dat de kans moet krijgen om zich verder te ontwikkelen. Daarom boden we hen voor 2014 een residencie aan in TRIX. Eerste resultaat is de knappe debuutsingle 'I Want To Go Where Nobody Knows My Name'.

Spotify

Shun Club

Shun Club is de beloftevolle nieuwe band rond frontman Johan Verckist (General Mindy, Expats), met verder nog Hans De Prins (Broken Glass Heroes, Expats), Tijl Piryns (You Raskal You), Lennart Janssen (Statue) en Dries Debie in de gelederen. Hun uitstekende, catchy en vaak melancholische songs refereren aan werk van o.a. Blur en Beck.

Spotify - Facebook - Instagram - Twitter

2013

Psycho 44

Heerlijke stonerrock met een stoffig laagje eroverheen, dat omschrijft treffend de muziek van Psycho 44. Inspiratie halen ze o.a. bij DFA 1979, Barkmarket, QOTSA, Kaiser Forte en Team America. Hun recenste album UNREALITY I is dé perfecte mix van al het voorgaande, met net genoeg snuifjes garage! Laat die opvolger UNREALITY II maar snel volgen nu!
Spotify - Facebook - Instagram - Twitter

School is Cool

De bende van  School is Cool brengt indiemuziek in de vorm van energetische drums, eighties synths, apocalyptische teksten en groteske barokrefreinen. De band vertoefde zich in 2013 in onze repetitieruimtes om te werken aan het tweede plaat ‘Nature Fear’. De voorstelling van dit album kon uiteraard nergens anders afspelen dan in ons eigen clubje!

Spotify - Facebook Instagram - Twitter - Website

Flying Horseman

Flying Horseman is de band rond singer-songwriter Bert Dockx.  Denk dreigende post-folk en donkere blues, met de emotionele diepgang en zielkervende sfeerschepping. Tijdens hun verblijf in 2013 zwoegde de Horseman aan het derde album ‘City Same City’. Eind 2013 stelden Bert en zijn disciplen de nieuwe plaat voor tijdens eens bangelijke club-show!

Spotify - Facebook - Instagram - Twitter

Blackie & the Oohoos

De zusjes Loesje en Martha Maieu bezingen geheime liefdesdromen, vluchtige verlangens en tijdloze emoties.  De groep heeft een heel eigen unieke sound. Live slagen ze er in om een eigen sfeer op te bouwen die eigenzinnig experimenteel overkomt maar de toeschouwer meteen ook mee neemt naar een wereld vol fantasie.

Spotify - Facebook - Instagram

2012

BLIKSEM

Antwerpse metaltrots BLIKSEM brengt ons thrash / heavy metal die terug doet denken aan een tijd waarin bands niet bezig waren de gitaren zo laag mogelijk te stemmen. Redelijk oldschool metal dus. In 2012 zocht de band een plek om een eerste album te maken, die vast uitvalsbasis vonden ze in Trix! Na een jaartje was ie dan, hun waanzinnig debuutalbum ‘Face The Evil’.

Spotify - Facebook

Diablo Boulevard

Diablo Blvd was een Belgische heavymetalband met Alex Agnew als stichter en frontman. In eer van hun de release van hun derde album, organiseerde de dark groove rockers zelf een festival: Diablo Fest I. De eerste optreden ervan namen nergens ander plaats dan hier bij ons!

Spotify - Facebook - Instagram - Twitter

Mauro

Mauro Pawlowski, of kort Mauro, is iemand die we gerust rock royalty kunnen noemen. In 2011 organiseerde hij ‘Mauroworld’; één spectaculaire concertavond met zes van Mauro’s muziek gedaantes. Zijn residentie in 2012 werd benut voor de tweede editie van Mauroworld, maar met maar liefst 10 van zijn muzikale gedaantes!

Spotify - Facebook - Instagram - Twitter

Dóttir Slonza

Dóttir Slonza is de korte term voor Izja Rutten (Kuskessarma). Tijdens haar residentie kreeg ze de kans om haar debuutalbum ‘Nurse You’ voor te stellen tijdens een geweldige barshow! Dóttir Slonza kroop met een orgel, een klokkenspel, een ukelele, een kapotte gitaar, een blokfluit... het podium op. Het resultaat klinkt beregoed, een weleensware guilty pleasure!

Facebook

2011

CJ Bolland

CJ Bolland ademt synthesizermuziek, terwijl dansmuziek door zijn aderen stroomt.  Een dikke 20 jaar en tientallen albums en EP’s verder, bezit Bolland zijn eigen label “Mole Records” en haalt hij maar liefst meer dan 120 000 maandelijkse luisteraars op Spotify.

Spotify - Facebook - Instagram

The Hickey Underworld

Melodieuze rock met serieuze weerhaken en een van de meest rauwe, soulvolle stemmen around. In 2011 vertoefde de groep zich voor een tweede keer in ons muziekhuisje voor de release van hun tweede album 'I'm under the house, I'm Dying' dat ze hebben gebracht tijdens een fantastische barshow!

Spotify - Facebook

The Seatsniffers

The Seatsniffers is een Antwerpse rockband gestart door enkele ex-bandleden van de Dizzy Dave Band. In 2011 organiseerde de band een gratis luistersessie in onze bar! De rock die The Seatsniffers maakt, is een melange van R&B, soul, gut -bucket blues en ska met een toets punk-rock energy. De groep brengt vooral eigen muziek uit, maar is zeker niet afgeschrikt van covers.

Spotify

Internationals

Internationals is intussen een vertrouwde naam op de Belgische podia. Trix werd in 2011 de geboorteplaats van plaat 'Mousetrap'. Dit meesterwerk van een album hebben ze dan ook exclusief voorgesteld nergens anders dan in onze eigen club! Soulvol vintage geluid, doorweven met invloeden van afro, calypso, reggae en jazz.

Spotify

2010

General Mindy

Bij General Mindy moet je zijn voor de perfecte mix van rock en blues. De band was jaren lang kind aan huis en kwam regelmatig bij ons over de vloer. Trix speelde een enorm grote rol in de carrière van de groep. Bij ons was waar het allemaal begon, van repeteren tot het brengen van hun eerste liedjes voor publiek.

Spotify - Facebook 

Triggerfinger

Dichter bij de metaalverwerkende nijverheid kan rock’n’ roll niet geraken. In 2010 focuste de groep op de verovering van de buurlanden en stond de opname van hun en nieuwe cd ‘'All this Dancin’ Around’ gepland. En waar verbleven de heren in 2010? Natuurlijk in Trix! Een jaar lang mochten ze zich in Trix vertoeven en sleutelden ze in ruil aan ons programma.

Spotify - Facebook - Instagram - Twitter - Website

Creature With The Atom Brain

Creature with the Atom Brain is een Belgische alternatieve rockgroep die ontstond uit 4 leden: Aldo Struyf (Millionaire) op de toetsen, drummer Michael Lawrence, bassist Jan Wygers en gitarist Michiel Van Cleuvenbergen. De band maakte trad op tijdens Mauroworld en Roky Erickson.

Spotify - Facebook - Twitter

2009

Mintzkov

In 2009 resideerde de Lierse rockband ze een jaar lang in TRIX om te werken aan een nieuwe plaat ‘Rising Sun, Setting Sun’, een plaat die ze samen met producer Jagz Kooner (Primal Scream, Kasabian) opnamen. Een eerste voorsmaakje van de plaats gaven ze tijdens de 2009 editie van We Are Open.

Spotify - Facebook - Instagram - Twitter - Website

A Brand

De jongens van A Brand kwamen uit de school van T-Rex en David Bowie, maar klonken toch in de eerste plaats als een straffe rockgroep van vandaag. De groep was zo’n 10 jaar geleden kind aan (muziek)huis en heeft meerdere keren op onze podia gestaan. 

Spotify

The Hickey Underworld

Melodieuze rock met serieuze weerhaken en een van de meest rauwe, soulvolle stemmen around. Onder toezienend oog van Das Pop ontwikkelde de groep in 2009 in Trix hun debuutplaat ‘The Hickey Underworld’. De bende hielp tijdens hun residentie bij ons ook mee aan de productie van onze rockende rockumentaries.

Spotify - Facebook

2008 

Tim Vanhamel

Tim Vanhamel maakte zijn allereerste solo-album nergens anders dan hier bij ons! ‘Welcome to the blue house’ werd gevolgd met een live-optreden waar hij zijn plaat voorstelde aan het grote publiek. Nu kan je hem vinden als zanger en gitarist van bands Millionaire en Broken Glass Heroes.

Spotify - Facebook - Instagram

Sukilove

Sukilove was de compromisloze muziekgroep rond Pascal Deweze. De band mocht zich tijdens het eerste Trix-jaar (2005) onder het mom van artist in residence uit te leven in onze pre-productieruimte. Een halfjaar later was er “Good is in your bones”, een prachtig album dat ze presenteerden tijdens de opening van onze Trix Club in 2006. 

Spotify - Facebook - Website

STIJN

Stijn Vandeputte, oftewel STIJN, is een Vlaamse electromuzikant en heeft tijdens zijn residentie gewerkt aan een luisterspel voor Klara én de nieuwe plaat van Jon Birdsong. STIJN is een giga Prince-fan en dat weerspiegelt zich in zijn muziek. Zodanig zelfs dat Fnack hem de ‘Vlaamse Prince’ noemt.

Spotify - Facebook - Twitter - Website

2006

Monza

Monza was een Belgische rockgroep rond niemand minder dan Stijn Meuris. De band is geboren uit de assen van voorloper Noordkaap, gekend voor klassiekers als ‘Ik Hou Van U’ en ‘Satelliet Suzy’

Spotify - Website

Star Club West

Star Club West maakt betroverende indiemuziek in samenspel met electronische invloeden. In 2006 heeft Star Club West een jaar lang in Trix gewerkt aan plaat 'Number Why', eentje die perfect is voor die warme lentewandelingen die je neemt om je gedachten wat te verzetten…

Spotify - Facebook - Website