Solidair ticket: doe een donatie / muziek voor iedereen

Solidair ticket: doe een donatie / muziek voor iedereen

Muziek (maken) is voor iedereen. Met de aankoop van een solidair ticket, betaal je mee aan een ticket van een persoon met minder privileges. Al vanaf €1 help je zo mee om van Trix een thuis te maken voor iedereen. Samen maken we zo de wereld weer net wat mooier!

Dankzij jullie bijdragen konden we het afgelopen jaar al honderden mensen die het moeilijker hebben laten genieten van muziek (maken). 

Wat kan je doen?

  • Doe een donatie: Via deze weg kan je al vanaf €5 een donatie doen aan ons solidair fonds. 
  • Voeg een vrije bijdrage toe wanneer jij een ticket koopt: bij aankoop van een ticket kan je een bijdrage vanaf €1 toevoegen aan je bestelling. 

DOE HIER EEN BIJDRAGE

 

Wat gebeurt er met je bijdrage?

Je bijdrage gaat rechtstreeks naar ons solidair fonds. Met dat fonds betalen we zowel concerttickets als inschrijvingen in workshops voor iedereen die graag aan muziek wil deelnemen en die het nodig heeft.

Zelf recht op een tegemoetkoming?

Stuur een mailtje naar tickets@trixonline.be met daarin jouw gekozen concert (*) of workshop, en de code van je A-kaart of een bewijsje van verhoogde tegemoetkoming. Dan zorgen wij dat je aan verlaagd tarief van 20% kan deelnemen.

*Opgelet! We kunnen enkel een verlaagd tarief aanbieden bij concerten of workshops die niet uitverkocht zijn. Het verlaagd tarief geldt niet met terugwerkende kracht en (voorlopig) enkel op online aangekochte tickets. Je vraagt je korting minstens 14 dagen voor een concert of workshop aan via de mail hierboven! 

© foto door Gerson Ntiti