Het Trix ontwikkelingstraject

Alles wat we doen, of het nu voor instappers of gevorderden is, doen we in een kwaliteitsvolle omkadering. Een instapper wordt in dezelfde technische infrastructuur ontvangen als een professionele maker en iedereen krijgt altijd professionele begeleiding. Niet alleen omdat we als muziekcentrum kwaliteit hoog in het vaandel dragen maar zeker ook uit respect voor de jonge makers.

Het doel is het versterken van dat jong talent zodat ze in dialoog met Trix op zoek kunnen gaan naar hun persoonlijke muzikale expressie. Uiteindelijk moet een jonge maker die wil proeven van muziek binnen het netwerk van Trix potentieel kunnen uitgroeien tot een artiest in residentie.

Het is de ambitie van Trix om alle initiatieven rond ontwikkeling en onderzoek naar muzikale expressie te versterken door nog meer op trajecten in te zetten. Door de artiesten niet los te laten, te begeleiden in hun ontwikkeling, te verbinden met andere projecten en workshops, online of offline ontmoeting te faciliteren, de dialoog te versterken,... verhogen we hun kansen en versterken we hun cultureel ondernemerschap.

 

Downloads