Overnachten in de buurt van Trix

Plan je een bezoek aan Trix en wil je in de buurt de nacht doorbrengen? Dan geven we graag deze tips indien je niet in een standaard hotel wil belanden:

/ RumpusRoom GuestHouse

RumpusRoom is een huiselijke en gezellige B&B in het hart van levendig Borgerhout, uitgebaat door een ex-medewerkster van Trix. Het is een plek om je thuis te voelen en te genieten van een goede nachtrust, met een heerlijk ontbijt in de ochtend als je daar zin in hebt. Meer dan alleen een comfortabele plek om te rusten en rond te hangen focust RumpusRoom zich op het delen van identiteit en diversiteit door middel van creativiteit en cultuur.

/ Gelegen op 1,3 km van Trix, ongeveer 17 minuten stappen
/ Meer info & bookings via rumpusroom.be

/ Bakeliet

Deze B&B is gevestigd in een statige herenwoning uit 1904, in de schaduw van de kerktoren op een pittoresk pleintje, het Laar in Antwerpen. Het Laar is een oase van rust midden in het bruisende centrum van Antwerpen. Wanneer je ‘B&B Bakeliet’ binnen stapt ga je tientallen jaren terug in de tijd. De authentieke gevel, originele elementen en retro interieur bezorgen je een unieke ervaring. Je logeert er in een authentiek fifties bed met een kleurrijk behang en oude kaders aan de muur en retro design lusters. Je hebt zelfs een platenspeler ter beschikking om te kunnen genieten van de uitgebreide verzameling rock ‘n roll, blues en swing platen.

/ Gelegen op 1,4 km van Trix, ongeveer 18 minuten stappen
/ Meer info & bookings via bb-bakeliet.be

/ Rock Lobster City Lodge

Gelegen in de hippe Antwerpse wijk Zurenborg. Koppelen hun passie voor muziek en ecologie aan een verlangen naar rust in een informele, ontspannen sfeer. Bart werkt intussen bijna dertig jaar als muziekjournalist, Eva is mensenrechtenactiviste bij Amnesty International. Ze hebben vijf ruime kamers ter beschikking, elk geïnspireerd door een ander muzikaal thema. In de publieke ruimtes exposeren ze werk van Belgische en internationale popfotografen. En uiteraard bieden ze ook dagelijks een lekker, uitgebreid vers ontbijt aan.

/ Gelegen op 2,1 km van Trix, ongeveer 27 minuten stappen
/ Meer info & bookings via rocklobster.be

/ Cosy Lodging

Op wandelafstand van Trix, net over de brug richting Deurne, vind je Cosy BoHo Deluxe en Cosy BoHo Antwerp, twee luxueuze apartementen mét jacuzzi en gezellige sferen. Hier overnachten? Gebruik dan code 'trixantwerp' bij je boeking en krijg 10% korting op je verblijf!

/ Gelegen op 800m van Trix, ongeveer 10 minuten stappen
/ Meer info & bookings via cosylodging