Tickets & geschenkbonnen

/ WAAR KAN IK TICKETS KOPEN?

ONLINE
Voor alle concerten en evenementen in Trix kan je tickets bestellen via deze website. 
- Je kan betalen met gewone bankkaart (bancontact/Mister Cash), kredietkaart of iDEAL
- Wanneer de betaling succesvol afgerond is, sturen we je onmiddellijk een e-mail met je ticket(s) als PDF-bestand. Je kan de tickets ook opslaan in de wallet op je smartphone.
- Sla de tickets op op je smartphone en breng ze mee op de avond van het concert. Je kan je tickets uiteraard ook afdrukken, maar dat hoeft dus niet (denk aan die arme bomen).
- Er wordt een administratiekost per ticket aangerekend (afhankelijk van de ticketprijs). Deze administratiekost staat steeds vermeld op de bestelpagina in de ticketingmodule. Er zijn geen verzendkosten.

AVONDKASSA
Voor concerten die niet uitverkocht zijn, kan je tickets kopen aan de avondkassa. Betalen kan enkel met je bankkaart (bancontact).

/ WAAR KAN IK TRIX GESCHENKBONNEN KOPEN?

Via deze link kan je geschenkbonnen kopen.
- De geschenkbon heeft een geldigheidsduur van één jaar en is geldig voor alle events (concerten, nightlife, indoor festivals) in Trix. De bon is niet geldig voor het reserveren van repetitieruimtes/studiotijd of om in te schrijven in een workshop.
- Je kan zelf de waarde van de geschenkbon bepalen (een bedrag tussen €1 en €500).
- Je kan betalen met gewone bankkaart (bancontact/Mister Cash), kredietkaart of iDEAL.
- Wanneer de betaling succesvol afgerond is, sturen we je onmiddellijk een e-mail met je geschenkbon als PDF-bestand (met een unieke code).
- Het bedrag op de geschenkbon hoeft niet in één keer besteed te worden. Dit kan met verschillende aankopen waarbij er telkens een restbedrag te besteden blijft (gelinkt aan de unieke code).
- Er wordt geen administratiekost aangerekend en er zijn geen verzendkosten bij de aankoop van een geschenkbon.

/ SOLIDAIR TICKET

Muziek (maken) is voor iedereen. Met de aankoop van een solidair ticket, betaal je mee aan een ticket van een persoon met minder privileges. Al vanaf €1 help je zo mee om van Trix een thuis te maken voor iedereen. Samen maken we zo de wereld weer net wat mooier!

Dankzij jullie bijdragen konden we het afgelopen jaar al honderden mensen die het moeilijker hebben laten genieten van muziek (maken). 

Wat kan je doen?

  • Doe een donatie: Via deze weg kan je al vanaf €5 een donatie doen aan ons solidair fonds. 
  • Voeg een vrije bijdrage toe wanneer jij een ticket koopt: bij aankoop van een ticket kan je een bijdrage vanaf €1 toevoegen aan je bestelling. 

DOE HIER EEN BIJDRAGE

Wat gebeurt er met je bijdrage?

Je bijdrage gaat rechtstreeks naar ons solidair fonds. Met dat fonds betalen we zowel concerttickets als inschrijvingen in workshops voor iedereen die graag aan muziek wil deelnemen en die het nodig heeft.

Zelf recht op een tegemoetkoming?

Stuur een mailtje naar tickets@trixonline.be met daarin jouw gekozen concert (*) of workshop, en de code van je A-kaart of een bewijsje van verhoogde tegemoetkoming. Dan zorgen wij dat je aan verlaagd tarief van 20% kan deelnemen.

*Opgelet! We kunnen enkel een verlaagd tarief aanbieden bij concerten of workshops die niet uitverkocht zijn. Het verlaagd tarief geldt niet met terugwerkende kracht en (voorlopig) enkel op online aangekochte tickets. Je vraagt je korting minstens 14 dagen voor een concert of workshop aan via de mail hierboven! 

/ ANDERE VRAGEN OVER TICKETS

HET CONCERT IS UITVERKOCHT. KAN IK TOCH NOG TICKETS KOPEN?

Wanneer een concert uitverkoopt in voorverkoop, vermelden we dit op de website. In dat geval zijn er geen tickets meer beschikbaar aan de avondkassa. Je kan je dan wel inschrijven op een wachtlijst om op de hoogte gehouden te worden indien er toch extra tickets via ons in verkoop komen. Je kan ook tickets veilig door- of overkopen via onze partner TicketSwap. We raden ten stelligste aan om geen tickets via andere kanalen (sociale media, eBay, secundaire ticketplatformen, ...) aan te kopen. Deze tickets kunnen vals of veel te duur zijn.

Ook aan de avondkassa kan een concert uitverkopen. Om veiligheidsredenen worden er dan geen extra bezoekers meer toegelaten. Wil je zeker zijn dat je het concert kan bijwonen, koop dan op voorhand je ticket.

EEN CONCERT WORDT AFGELAST. HOE KRIJG IK MIJN GELD TERUG?

Wanneer een concert wordt afgelast, betalen wij automatisch het volledige bedrag van de aangekochte tickets terug (ook de reservatiekosten). Wie via een ander verkooppunt (bv. via de website van de band) een ticket kocht, moet zich tot dat verkooppunt richten voor de terugbetaling.

IK BEN MIJN TICKET VERLOREN. WAT NU? 

Stuur dan ten laatste twee werkdagen op voorhand een mailtje naar tickets@trixonline.be, vermeld de naam en het e-mailadres van de persoon die de tickets bestelde, en wij sturen ze opnieuw op.

Verkoopsvoorwaarden

De verkoopsvoorwaarden voor online-tickets van concerten van Trix kan u hier nalezen.  
Tickets voor concerten van partners kunnen onder de specifieke voorwaarden van deze partners vallen.

Heb je nog een andere vraag over tickets?

Neem gerust contact op met ons via e-mail: tickets@trixonline.be