ANGELIC UPSTARTS

ANGELIC UPSTARTS

Verplaatst naar TRIX zaal! - ism HEARTBREAKTUNES
Het optreden van Angelic Upstarts werd verplaatst van de bar naar de grote zaal (als onderdeel van het programma rond Reverend Horton Heat), de aparte ticketverkoop is stilgelegd. Reeds gekochte tickets voor het concert van Angelic Upstarts blijven weliswaar geldig, maar met deze tickets verkrijgt men nu toegang tot het optreden van de Reverend Horton Heat.

Klik hier voor meer info & ticket(s) voor het concert van REVEREND HORTON HEAT (+ ANGELIC UPSTARTS + DEADBOLT + THE GRAVE BROTHERS).

Angelic Upstarts
kent zijn oorsprong in South Shields in 1977. De punk rock / Oi! band heeft een duidelijke anti-fascistische en 'socialist working class' filosofie, maar wordt ook met de skinhead subcultuur geassocieerd. Meer dan 20 jaar na de release van hun debuutsingle 'The Murder Of Liddle Towers' werd deze in het muziekmagazine Mojo opgenomen in de lijst van beste punk rock singles aller tijden. Andere hitnoteringen in de UK waren 'I'm an Upstart', 'Teenage Warning', 'Never 'ad Nothin', 'Out of Control' en 'We Gotta Get Out of this Place'.

Voor dit concert worden geen cultuurcheques toegelaten.

Dit concert is in samenwerking met HEARTBREAK TUNES