Black Leather Jacket
Tranquillizer Album Release Show! / Budget Trash

Black Leather Jacket

Heldere garagerock, punk en rock ‘n’ roll: gebald en nijdig, maar tegelijk gelaagd en intelligent.

TIJDSCHEMA
/ 19u30: deuren open
/ 20u15 - 20u45: Budget Trash
/ 21u15 - 22u30: Black Leather Jacket
(dit uurschema is onder voorbehoud van last minute-wijzigingen)

Voor fans van

Equal Idiots, SONS, Double Veterans, The Glücks, Teen Creeps

Black Leather Jacket

Snoeiharde riffs, pompende drums en een no nonsense punk attitude. Het recept van het Antwerpse viertal Black Leather Jacket is simpel, maar effectief. Na het jaar van de doorbraak, waarin debuutplaat ‘Tranquillizer’ vol stond met gruizige garagerock anthems, werkt de band nu aan nieuwe muziek.

En wàt voor een songs: luider, harder, vuiler en meer ruimte voor experiment, maar toch blijven de catchy melodieën en branie aanwezig. Voeg hier een uitstekende live reputatie aan toe, en deze nieuwe songs komen op het podium nog beter tot hun recht. Black Leather Jacket is klaar. De podia slopen is slechts een kwestie van tijd.

Lees meer

Budget Trash

De garage-psych-surf-pop kwam vers uit de garages van Brugge wanneer Budget Trash in 2018 in de finale stonden van Humo's Rock Rally. De finale hebben ze niet gewonnen, maar indruk maakten ze zeer zeker wel. De vier jongemannen hebben onlangs getekend bij Feles Music, brachten het afgelopen halfjaar twee nieuwe singles uit en verwelkomden Jente Pauwels als nieuwkomer op de drums. Die verandering is ook terug te horen in hun sound welke een hele ontwikkeling heeft doorgemaakt sinds hun beginperiode.

Lees meer