Broederliefde ^nl^
10 JAAR BROEDERLIEFDE - MET LIVE BAND!

Broederliefde

Uitgesteld tot 12 november!

Dit concert wordt n.a.v. COVID-19 verplaatst naar 12 november.

Had je een ticket gekocht voor dit concert? Dan blijft die gewoon geldig voor de nieuwe datum. Past de nieuwe datum niet voor je? Dan krijg je binnenkort de optie tot een refund.

Meer informatie vind je hier.

--

Broederliefde nl

Het Rotterdamse hiphopcollectief Broederliefde ontstond als een stel voetbalvrienden uit die de scene bestormden met video’s, studiosessies en een mixtape. De achterban is gigantisch, maar het maakt Jerr, Emms, Sjaf, Edson en Mella niet gek. Ze wonnen in hun 10-jarig bestaan zowat elke prijs die er te winnen valt - vorig jaar nog de FunX Music Award in de categorie Best group -, stonden 14 weken op nummer 1 in de Album Top 100, werden de meest gestreamde artiest van Nederland met hun single 'Jungle' in 2016 en vulden als eerste Nederlandse hiphopact ooit het stadion in Rotterdam.

Ook bij hun zuiderburen won Broederliefde aan terrein. Van hun fantastische optreden op Pukkelpop 2017 in een uitpuilende Dance Hall zijn we nog steeds aan het zweten. Nu komen ze terug naar België en spelen ze naar aanleiding van hun 10-jarig bestaan met liveband in Trix!

Lees meer