Cloud Nothings

Cloud Nothings

Rauwe en energetische noiserockband die live garant staat voor een vurige en intense ervaring. Nieuw album: The Shadow I Remember
Voor fans van

No Age, Yuck, Japandroids, Metz, Surfer Blood, Real Estate, Girls

Cloud Nothings

Cloud Nothings is een indierockband uit Cleveland en is intussen zeven platen ver. Doorheen die discografie is een duidelijke tendens waarneembaar. Hoewel Cloud Nothings steevast luid tot heel luid klinkt, is de thematiek verschoven van de onzin van het muzikant-zijn en het bestaan in het algemeen, tot een soort viering van die zinloosheid. "No use in life without sound," zingt Dylan Baldi. En die sound is er des te meer. Vandaar dat die doorheen uw nietsvermoedende speakers wordt gejast met een urgentie die zijn gelijke niet kent.

Hun nieuwe plaat, 'The Shadow I Remember', is een ode aan elf jaar toeren, de terugkeer van vroege songwriting praktijken en het bezoeken van hun oude studio, waar het allemaal begon. Het album combineert vakkundig de beukende, aggresieve aanpak van de groep met het buitengewone talent van singer-songwriter Dylan Baldi tot perfectie.

Lees meer