Frank Carter & The Rattlesnakes ^gb^
ism MCLX / Kid Kapichi

Frank Carter & The Rattlesnakes

Punkrockband rond de ex-frontman/brulboei van Gallows.

TIJDSCHEMA
/ 19u30: deuren open
/ 20u00: Kid Kapichi
/ 21u00: Frank Carter & The Rattlesnakes (het verwachte einduur van dit concert: 22u15)
/ 22u30: aftershow van Whorses (@ Trix Café)
(dit uurschema is onder voorbehoud van last minute-wijzigingen)

Dit concert is in samenwerking met MCLX.

Voor fans van

Gallows, Cancer Bats, Gnarwolves, Pure Love, Neck Deep, Against Me!

Frank Carter & The Rattlesnakes gb

De hardcorepunkrock-brigade rond de ex-frontman van Gallows staat voor drie dingen: retestrak, loeiluid en krankzinnig. Met de Rattlesnakes aan zijn zijde, bracht Frank Carter in mei End of Suffering uit - een Boeddhistische term voor 'verlichting' en tevens de derde plaat van de band (na Blossom uit 2015 en Modern Ruin uit 2017). Live staat de band nog steeds voor 200% garant voor rauwe razernij en kolkende massa's aan moshpits. Deze zomer te aanschouwen op Pukkelpop, en in het najaar bij ons! 

Lees meer

Kid Kapichi

't Is Kapee-chee! Het viertal Ben Beetham (gitaar, vocals), Eddie Lewis (bas), George Macdonald (drum) en Jack Wilson (vocals, gitaar) uit het Britse Hastings maken al meer dan de helft van hun jonge levens samen muziek. Met de ervaren productieskills van Dom Craik van Nothing But Thieves erbij brengt de band in 2022 een daadkrachtigere, 'beat punk'-achtige sound op hun nieuwe album 'Here's What You Could Have Won'.

Op hun comebacksingle 'New England' krijgen ze de hulp van dat ander beloftevolle rocktalent Bob Vylan. De enige echte Liam Gallagher is alvast fan!

Lees meer