GIRL TALK + DAN DEACON + DJ MOTOCROSS

GIRL TALK + DAN DEACON + DJ MOTOCROSS

Exclusieve elektronische double bill!

Greg Gillis Afbraakwerken nv, oftewel Girl Talk. En neem dit maar even letterlijk, want hij sloopt het ene nummer na het andere om met de overgebleven brokstukken een mash-up grand cru af te leveren. Girl Talk grijpt in de platenbakken zowel naar de hits als naar de indie classics. Zo hoor je zowel The Breeders als Rihanna of zijn geweldige mash-up van Grizzly Bears “Knife” waarbij Clipse “Wamp wamp” constant om de hoek komt kijken. Girl Talk is enkel gewapend met zijn laptop en microfoon momenteel een van de hotste party-acts in de States. Zo stond hij afgelopen jaar zowel op het befaamde Coachella Festival en Bonnaroo als op het Spaanse Primavera Festival. Tik voor ons aub één keer Girl Talk in op Youtube en wees overtuigd! Exclusief en voor de eerste keer in België.

Girl Talk Myspace
Dan Deacon is voor elektronische muziek wat The Simpsons zijn voor televisie, zo stelde een Amerikaanse recensent het na een van de man zijn live-shows. De knotsgekke maar vernuftige geluidskunstenaar uit Baltimore houdt van Devo, Talking Heads, Neu! en People Like Us en steekt zijn bewondering voor het Italiaanse futurisme of Spiderman ook niet onder stoelen of banken. Elektronische muziek weghalen uit het droge hipster-milieu is zijn missie. Samen met zijn Casio keyboard, computer, vocoder en andere kleine speeltjes zorgt hij ervoor dat het gewoon weer “fun” is! Live staat hij steevast midden in het publiek en deelt hij zijn teksten uit in de hoop er een groot meezingfestijn van te maken. Wie denkt dat het enkel om domme bliepjes en beatjes gaat, moet Dan Deacons laatste album “Spiderman of the rings” (op het fijn Carpark-label) een keer checken: duizelingwekkende teksten over poppy melodieën die u meteen naar die fluo beenverwarmers doet grijpen. Dan Deacon live is een spektakel!

Dan Deacon Myspace


 

Wij excuseren ons bij alle mensen die een ticket kochten en kopen voor Girl Talk en Dan Deacon in FNAC. Deze tickets werden twee euro te duur aangerekend. Bij de overhandiging van je ticket in TRIX krijg je op dezelfde avond twee euro terugbetaald.