Lady Lamb ^us^
/ Toth

Lady Lamb

Amerikaanse singer-songwriter met een romantische stemgeluid en scherpe teksten.

TIJDSCHEMA
/ 19u30: deuren open
/ 20u00 - 20u45: Toth
/ 21u00 - 22u15: Lady Lamb
(dit uurschema is onder voorbehoud van last minute-wijzigingen)

Voor fans van

Julia Jacklin, Lucy Dacus, Phoebe Bridgers, Tiny Ruins, Sharon Van Etten

Lady Lamb us

Aly Spaltro, ook wel bekend als Lady Lamb, schrijft al liedjes sinds 2007. Destijds experimenteerde ze na sluitingstijd in de lokale videotheek waar ze werkzaam was met het spelen en opnemen van muziek. De popmuziek die ze tegenwoordig maakt heeft een ontwikkeling doorgemaakt, maar is nog steeds experimenteel te noemen. In het voorjaar van 2019 kwam haar derde studioalbum Even in the Tremor uit. Op de plaat zingt ze over “the messy business of being human” en het vinden van empathie in de kleine dingen van het alledaagse. 

De Amerikaanse singer-songwriter is vastberaden om met haar romantische stemgeluid en scherpzinnige verhalen je volledig in te pakken en met een warm gevoel weer naar huis te laten vertrekken.

Lees meer

Toth us

Tōth is het project van multi-instrumentalist Alex Toth, die eerder voorheen samenwerkte met o.a. Kimbra, Alexander F, Rubblebucket en meer. Als Tōth maakt hij kwetsbare songs die hij sinds kort bundelde op debuut Practice Magic and Seek Professional Help When Necessary. Een plaat met niet enkel een prima titel, maar ook eentje die gemixt werd door Andrew Sarlo van o.a. Big Thief. Gewapend met een trompet, gitaar en enkele pedalen reisde hij al in het najaar van 2019 per trein langs enkele Europese steden. Hij speelde een intieme show in ons café en komt in februari terug samen met Lady Lamb om opnieuw te laten hoe krachtig één persoon op een podium kan zijn.

"Toth is one of the least complacent songwriters around" - Stereogum

Lees meer