Mintzkov
/ ENDZ

Mintzkov

Dit concert wordt verplaatst naar 8 oktober.

Dit concert wordt n.a.v. COVID-19 verplaatst naar 8 oktober.

Had je een ticket gekocht voor dit concert? Dan blijft die gewoon geldig voor de nieuwe datum. Past de nieuwe datum niet voor je? Dan krijg je binnenkort de optie tot een refund.

Meer informatie vind je hier.

--

Mintzkov

Sinds 2013 is het geleden, dat kind-aan-huis-band Mintzkov een album uitbracht. Anno 2020 - exact twintig jaar na hun victorie op Humo's Rock Rally - zijn ze daar weer, in bloedvorm en straffer dan ooit. Vandaag bestaat de groep uit drie: Philip Bosschaerts (zang & gitaar), Lies Lorquet (zang & bas) en Min Chul Van Steenkiste (drum).

Nieuw album Oh Paradise zien binnenkort het levenslicht. Het werd een plaat van 10 nummers, opgenomen tussen september 2018 en oktober 2019. Een eerste show in de Ancienne Belgique verkocht in een mum van tijd uit.

Herkansing in Trix op 5 april? Wees maar zeker!

Lees meer

ENDZ be

Het Brusselse trio ENDZ mixt de indierock van de jaren '90 (denk Pavement, Flaming Lips, Ariel Pink of Yo La Tengo) met flarden shoegaze. Drie jaar na de release van debuut Shake, verschijnt eind februari het nieuwe album Harmed. Het album werd opgenomen in de Breakglass Studio in Montreal met Jace Lasek (The Besnard Lakes, Suuns, Land Of Talk, Wolf Parade, Patrick Watson, The Luyas) met de hulp van verschillende muzikanten uit de spannende muzikale scene van Montreal.

Lees meer