OBATALA sessions

OBATALA sessions

laatste keer feest!

Obatala komt voor de laatste keer feesten in TRIX. Het belooft een stomende show te worden met als speciale gast: Amel Serra. Speciaal voor u, speciaal voor ons!

Obatala is een improvisatie gezelschap dat bestaat uit Kobe Proesmans (percussie, drums), Junior Mtombeni (kleine percussie, zang), Thomas De Prins (piano), Steven Van Gool (contrabas, babybas) en Simon Pleysier (gitaar) en  Marc De Maeseneer (bariton- en tenorsax). Als muzikant vinden voorgaande figuren ondermeer ook onderdak bij El Tattoo del Tigre, Belgian Afrobeat Association, Wawadadakwa, the Internationals, Gabriel Rios of Zita Swoon. Obatala wil op zoek gaan naar een muzikale confrontatie, een symbiose tussen verschillende invalshoeken, stijlen en culturen: een muzikaal spel op het podium waar improvisatie en klank, maar voornamelijk de vertelkracht centraal staat, voornamelijk binnen het domein van Afro-Cubaanse muziek en het Afrikaanse lied.
Obatala was op zoek naar een vaste stek, een plaats waar ze één keer per maand zich volledig kunnen laten gaan. Wij bieden ze met TRIX maar wat graag onderdak voor deze maandelijkse improv sessie.