Kamp: Kunstfabriek 2.0 - ism Das Kunst
-
Trix

Kamp: Kunstfabriek 2.0 - ism Das Kunst

Leef je een week lang samen uit met de nieuwste technologie!

Kunstfabriek 2.0 staat voor een week lang samen experimenteren met kunst en technologie. Tijdens de zomervakantie staan verschillende jonge kunstenaars klaar om tieners een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Samen zoeken we naar de meest inventieve manieren om onze ideeën tot leven te wekken.

Laat je inspireren door Artificial Intelligence en transformeer jouw tape-sculptuur tot een indrukwekkende 3D-scan. Ontdek de mogelijkheden van het 3D-printen of graveer je ontwerp met de lasercutter. Bouw je eigen installatie met hout en geef het kleur met virtuele verf of graffiti. Wanneer de week erop zit, is iedereen welkom om mee te genieten van het resultaat. We tonen onze fysieke creaties en brengen ze ook samen in virtuele omgevingen: een skatepark, een verlaten loods of een onbewoond eiland.

PRAKTISCH

Voor wie? Voor tieners van het 4de leerjaar tot en met het 1ste middelbaar.

Wanneer? Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus van 9u tot 16u. Er wordt opvang voorzien van 8u30 tot 9u en van 16u tot 17u. 

Waar? In het leslokaal van Trix. Je mag je aanmelden aan de toog van ons Café. Wij wijzen je de weg! 

Lesgever? Daskunst

Prijs? €145 (inclusief service fees)

Als je een A-kaart en recht op een verhoogde tegemoetkoming hebt, duid dit zeker aan in het inschrijvingsformulier, want dan krijg je korting.

Wat neem je mee? Een lunchpakket voor de middag, een tien en/of vieruurtje, kledij die vuil mag worden

Trix streeft ernaar een inclusieve plek te zijn waar er geen plaats is voor alle vormen van discriminatie of haat.