Lichttechniek - met Danielle van Riel
Club

Lichttechniek - met Danielle van Riel

ABSOLUTE BEGINNERS - Leer op één dag alle basics van de lichttechniek met Danielle van Riel (dEUS, The Scabs, Doe Maar).

 

Workshop Lichttechniek - met Danielle Van Riel / 'Absolute Beginners'

Altijd al eens achter een lichttafel willen staan en een concertzaal tot leven willen wekken door het bedienen de spots op een podium? Tijdens deze cursus leer je op één dag alle basics van de lichttechniek. Hoe werkt een lichttafel, wat voor lichtbronnen zijn er, wat zijn de belangrijkste do’s en dont’s als het op kleuren aankomt en wat houdt deze job nog meer in buiten het uitdenken van een lichtplan en het bedienen van de tafel. Dit alles leer je in deze workshop lichttechniek door niemand minder dan Danielle van Riel die al het licht mocht bedienen voor dEUS, The Scabs, Paul Michiels, Doe Maar, Milow, Gutterdammerung, enz. Want een concert is namelijk niets zonder die geweldige lichtshow van de ‘lampie’.

PRAKTISCHE INFO

Voor wie? Voor geen enkele workshop in de reeks Absolute Beginners is er voorkennis nodig. Wees welkom! De workshops zijn voor iedereen tussen 15 en 30 jaar. 

Wanneer? Op woensdag 27 juli van 10:00 tot 17:00.

Waar? In de Club van Trix. Wees een kwartiertje op voorhand aanwezig! Je mag je aanmelden aan de toog (als je binnenkomt aan de rechterkant). Wij wijzen je de weg!

Lesgever? Danielle van Riel (dEUS, The Scabs, …)

Prijs? €35 (incl. service fees)

Recht op verhoogde tegemoetkoming? Mail ons en we zorgen dat je aan verlaagd tarief kan deelnemen.

Deze les zal doorgaan in een kleine groep van ongeveer 10 personen.
Trix streeft ernaar een inclusieve plek te zijn waar er geen plaats is voor alle vormen van discriminatie of haat. 

/ Artwork door Nina Vandeweghe ♡