Producer* Camp
-
Kelder

Producer* Camp

Leer tijdens de zomervakantie from scratch de kneepjes van het producervak. *Dit kamp is voor vrouwen en trans-, non-binaire, genderqueer, genderfluide en intersekse personen.

Samen met enkele enthousiaste coaches ga je vijf dagen aan de slag om alles te leren wat je nodig hebt om te leren producen. Gaande van Ableton lessen, tot een studio, DJ, sampling en beatmaking workshop. Je leert over songstructuren en bereid je voor op een toonmoment op het einde van de week.

Dit kamp is in samenwerking met Champion Sound. Champion Sound organiseert jaarlijks de Champion Sound Beat Battle, een wedstrijd waarbij 16 Belgische producers het tegen elkaar opnemen door een reeks Belgische nummers op een herkenbare manier te bewerken tot nieuwe creaties. De organisatie slaagde er de afgelopen acht jaar in om heel wat Belgische beatmakers en producers aan te trekken. Maar, we komen jaarlijks telkens helaas tot dezelfde conclusie: weinig of geen vrouwelijke, trans- of non-binaire producers schrijven zich in voor de preselectieronde. We gaan daarom op zoek naar manieren om een meer inclusief landschap te creëren binnen het producersvak.

Heb jij zin om je te verdiepen in de wereld van Ableton, samplen en beatmaken? Schrijf je dan snel in!
 

PRAKTISCH

Wanneer?
Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 juli 2023, telkens van 10u tot 16u.
Op vrijdag is er een slotmoment.

Voor wie?
Voor dit kamp is er geen enkele voorkennis nodig. Wees welkom! De reeks is bedoeld voor vrouwen en trans-, non-binaire, genderqueer, genderfluide en intersekse personen vanaf 15 jaar.

Wat krijg je?
- Ableton lessen
- Workshop studiotechnieken & sampling
- Workshop DJ’en
- Workshop songwriting
- Fotoshoot
En nog zo veel meer!

Lesgevers?
UNOS, Jan Wallyn, 
Diana Dzjamaldaeva, Marijke Maes (Audri), Rrita Jashari en Daria Miasoedova.

Prijs?
€103,50 (inclusief service fees)

Trix streeft ernaar een inclusieve plek te zijn waar er geen plaats is voor alle vormen van discriminatie of haat.