Workshop: Muziekfotografie voor beginners
-
Spoor

Workshop: Muziekfotografie voor beginners

Alles over de wondere wereld van muziek- en concertfotografie door Daria Miasoedova (Trix, Ancienne Belgique).


Workshop: Muziekfotografie met Daria Miasoedova

Je altijd al willen verdiepen in de wondere wereld van de concertfotografie? Daria Miasoedova, huisfotograaf voor Trix en Ancienne Belgique, leert je de belangrijkste knepen van het vak. Je leert alles over concertfotografie, bandfotografie en behind the scenes. Wat zijn de valkuilen? Hoe benader je een band? Hoe ontwikkel je je eigen stijl op verschillende punten in het proces, zowel in voorbereiding, tijdens je shoots en in je edits? Wat is je rol als beeldenmaker in een breder maatschappelijk kader? Tijdens deze workshop ga je aan de slag met theorie én praktijk, word je uitgedaagd om je eigen stijl te ontdekken en werk je toe naar een expo!
 

PRAKTISCHE INFO

Voor wie? Er is géén voorkennis nodig. Wees welkom! Deze workshop is voor iedereen tot 30 jaar. Opgelet, deze workshop gaat door in het Engels.

Wanneer? Op dinsdag 15, 22, 29 oktober en 5 november, telkens van 19u00 tot 22u00. We sluiten af met een expo op 19 november van 19u tot 22u.

Waar? In atelier SPOOR van Trix. Wees een kwartiertje op voorhand aanwezig! Je mag je aanmelden in ons Café (als je binnenkomt aan de rechterkant). Wij wijzen je de weg.

Lesgever? Daria Miasoedova (Trix, Ancienne Belgique)

Prijs? €125 (incl. service fees) / 15% korting als je jonger dan 26 jaar bent.

Recht op verhoogde tegemoetkoming? Mail ons en we zorgen dat je aan verlaagd tarief kan deelnemen: €25 incl fees.

Deze les zal doorgaan in een kleine groep van ongeveer 9 personen.
Trix streeft ernaar een inclusieve plek te zijn waar er geen plaats is voor alle vormen van discriminatie of haat.