FILTER / Festival

FILTER / Festival

Met filter lanceren we jaarlijks in het najaar een festival dat het kruim van de alternatieve internationale popmuziek samenbrengt. We filteren dan de beste pop, rock, indie en electronica uit het gigantische aanbod waarmee u om de oren wordt geslagen en zetten die acts op de diverse podia die Trix rijk is.

De eerste editie vond plaats in november 2018 en was meteen een uitverkocht schot in de roos. Artiesten zoals Unknown Mortal Orchestra, Andy Shauf, Snail Mail en Yuno passeerden de revue. Ook tijdens de tweede editie mochten we schoon volk als Orville Peck, Battles en Thurston Moore verwelkomen.

Trix en dat soort indoor festivals zijn a match made in heaven. Dat vinden onze bezoekers duidelijk ook. Want ook de tweede editie verkocht moeiteloos uit, wat ons al reikhalzend deed uikijken naar editie nummer 3. 

Dat er momenteel even een Corona-pauze is, betekent niet dat we nu al niet hoopvol en enthousiast nadenken over de volgende stappen die we met dit festival kunnen zetten. It was only a start...

Line-up editie #1
Line-up editie #2