La Danza / Clubnachten

La Danza / Clubnachten

La Danza is het 'new clubbing affair' van Trix dat vanaf 2022 de grote zaal inpalmt met een mix van live elektronica en dj's.

A new clubbing experience for you, me, everybody and every body.

KOMENDE EDITIES

/ VRIJDAG 11 MAART 2022
— Or:la
— Legowelt (live)
— Redray
— Mills Boogie

info & tickets

/ VRIJDAG 1 APRIL 2022
— John Talabot
— Palmbomen II (live)
— Arno Lemons
— Miss Schwarzkopf

info & tickets

Met als insteek om opkomend en lokaal talent voor én na internationale toppers uit de elektronische scenery te programmeren, trekken we met La Danza onze rol als presentatieplek voor artistiek talent door naar het nachtleven.

De programmatie mag je dan ook gerust ambitieus en lekker eigenzinnig noemen. Ja aan de volgende revelatie uit Amsterdam, de selectors met de kilo's rarities en de new kid on the block uit capital of cool Londen, ja ja ja!

Als poort naar het nachtleven in Trix en bij uitbreiding heel Antwerpen bouwt La Danza een brug naar andere clubs en clubavonden. De combinatie van een bruisend nachtleven dat moét gezien worden, een sterk netwerk en zó ontzettend veel muziek om te ontdekken maakt van La Danza een plek die je het nachtleven dieper wil doen induiken.

The party never stops stops stops stops stops

La Danza, en het nachtleven in het algemeen, is zoveel meer dan boenke boenke. La Danza is een nieuwe vrijhaven met meug voor andere kunstvormen zoals mode, design en architectuur. Dat vertaalt zich ook in de look & feel, het artwork, de cutting edge deejaybooth in het midden van de zaal en zoveel meer. 

LA DANZA IS (MORE THAN) A FEELING. Hope you feel it too.

www.ladanza.be
@ladanzaaa