Whatsapp spelregels

Wie beheert de Trix community?

De community wordt beheerd door Trix. Trix treedt hierin op als admin en modereert de verschillende gesprekken.

Wat zijn de spelregels?

Trix streeft naar een open en respectvolle community waar er geen plaats is voor alle vormen van discriminatie of haat. Je berichten kunnen worden verwijderd en je toegang kan worden ontzegd als je deze regels niet volgt. Het gaat o.a. om berichten die:
- discriminerend, extremistisch, pornografisch, racistisch, seksistisch of beledigend zijn;
- intimiderend of lasterlijk zijn;
- haatdragende taal of een agressieve toon bevatten;
- persoonlijke informatie van een andere bevat; 
- juridisch of maatschappelijk ongepast zijn;
- spam, phishing of oplichting bevatten.

Wie heeft er toegang tot de Trix community?

Iedereen kan toetreden tot de community en zelf bepalen op welke kanalen die zich inschrijft. Je kan je op elk moment terug uitschrijven. Om je af te melden, ga je naar de informatiepagina van de Trix community, tik je op Verlaat Community > Verlaat.

Wat met mijn gegevens?

Als je deelneemt aan de community, zien we jouw telefoonnummer en, afhankelijk van je instellingen, ook je naam of emailadres. Deze gegevens worden niet opgeslagen. Let er op dat andere personen in de groepen ook je gegevens kunnen zien. Wil je niet dat anderen in de community aan je persoonlijke informatie kunnen? Dan moet je zelf je privacy-instellingen van je WhatsApp-account aanpassen.

We maken gebruik van het extern platform WhatsApp. Dit houdt in dat ook zij toegang hebben tot jouw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring van Whatsapp. 

Waar kan ik me aanmelden?

Je kan je aanmelden door met je mobiele telefoon op deze link te klikken.

Heb je nog vragen of wil je iets melden?

Dan mag je ons een privéberichtje sturen via Whatsapp op het nummer 0468 21 35 63, of stuur je een email naar info@trixonline.be.