Dansles afrohouse & ndombolo

Dansles afrohouse & ndombolo

Artist in Residence Rabba leert je de basis van afrohouse & ndombolo in een online les.

Tijdens een online les 'Formulas by RabbaDance' op zondagnamiddag leert choreograaf Rabba je de basis van afrohouse en ndombolo.

Rabba houdt zijn les op 6 verschillende zondagen, zodat je het lesmoment kan kiezen dat voor jou het best past. Hij leert je de basisstappen, variaties, choreografieën en het verhaal van de twee stijlen.

Ndombolo is een Congolese dansstijl met als typische kenmerk de flexibiliteit van de heupen. De afrohouse die Rabba je zal leren is akomstig van de Kuduro uit Angola. Die stijl kenmerkt zich dan weer door het snelle benenwerk. 

___________________________________________

/ Rabbi Kinkella, alias Rabba of RabbaDance, zal misschien nog geen belletje doen rinkelen. Maar Afroblood ken je misschien wel. Als bezieler van dit project rond afrocultuur probeert Rabba verschillende culturen bij elkaar te brengen, met succesvolle edities in ccBe en het OLT Rivierenhof.

Rabba kzette zijn eerste stappen bij Let's Go Urban, toen de dansacademie nog haar uitvalsbasis had in Trix. En nu keert hij terug om bij ons te werken aan zijn muziekproject en te repeteren met zijn liveband The Kingz. Daarnaast organiseert hij online ook enkele danslessen onder zijn alter-ego RabbaDance.