FEMALE* PRODUCER CAMP met Unos en Polar Youth
-
Kelder

FEMALE* PRODUCER CAMP met Unos en Polar Youth

Deze workshop is afgelast. Deelnemers worden persoonlijk gecontacteerd.

Champion Sound organiseert jaarlijks de Champion Sound Beat Battle, een wedstrijd waarbij 16 Belgische producers het tegen elkaar opnemen door een reeks Belgische nummers op een herkenbare manier te bewerken tot nieuwe creaties.

De organisatie slaagde er de afgelopen zeven jaar in om heel wat Belgische beatmakers en producers aan te trekken. 

Champion Sound en Trix vinden het belangrijk om met hun events een zo divers mogelijke groep deelnemers te kunnen bereiken. We komen jaarlijks telkens helaas tot dezelfde conclusie: weinig of geen female* producers die zich inschrijven voor de preselectieronde. We gaan daarom op zoek naar manieren om de drempel te verlagen en te ontdekken hoe we een meer inclusief publiek kunnen engageren.

Champion Sound en Trix slaan de handen in elkaar met Ableton om een laagdrempelige workshopreeks te organiseren.

*We gebruiken een inclusieve definitie van het woord female en verwelkomen graag trans-, genderqueer, intersex en non-binary personen.

 

PRAKTISCH

WANNEER?
In de herfstvakantie.

Je kan je lessen overdag volgen tussen 14:00 en 17:00 of 's avonds tussen 19:00 en 22:00

Op vrijdag 6 november stel je vervolgens voor publiek alles wat je geleerd hebt voor in het Trix Café tussen 20u en 22u. Je wordt verwacht heel de dag vanaf 16u aanwezig te zijn.

LESGEVERS?
Daglessen: Beatmaker/producer UNOS is getekend op het Singaporese Darker Than Wax label, schopte het tot in de finale van de Champion Sound Beat Battle, toerde rond in Azië, releasete onlangs een compilatie en is maandelijks te horen op BRUZZ.

AvondlessenPolar Youth werd door Red Bull Elektropedia bekroond tot ‘Most Promising Artist’, maakte muziek voor Coely, dook in de studio met DJ Fresh en releasete vorig jaar haar debuut-EP.

PRIJS?
€50 (incl. service fees)

Recht op verhoogde tegemoetkoming? Mail ons en we zorgen dat je aan verlaagd tarief kan deelnemen.

Deze les zal doorgaan in een kleine groep van maximum 9 personen.
Trix streeft ernaar een inclusieve plek te zijn waar er geen plaats is voor alle vormen van discriminatie of haat. 

------------------------------------------------------------------------

// Artwork door Juliane Noll ♡

// Ableton Live en Ableton Push worden zowel in de (Home) Studio als live op het podium gebruikt door tal van Musici, Bands, Producers en DJs. Ableton introduceert een totaal nieuwe kijk op het maken van muziek die sommige revolutionair noemen. Op dit moment zijn er miljoenen Ableton gebruikers over de hele wereld zowel beginners als super professionals, en dat aantal stijgt nog iedere dag.

Probeer Ableton Live 10 SUITE (alle functies!) geheel gratis voor 30 dagen.