Groove Bootcamp - ism CLAC
-
Kelder

Groove Bootcamp - ism CLAC

Dit kamp werd geannuleerd

OPGELET! Omwille van de huidige situatie omtrent COVID-19 en de nieuwe verstrengde maatregelen van zowel de Nationale Veiligheidsraad als de Provinciale Crisiscel wordt dit kamp helaas geannuleerd. 

Deelnemers krijgen een e-mail met verdere informatie over hun terugbetaling. 

---

In deze groove bootcamp voor jongeren tussen 12 en 18 jaar krijg je onder leiding van professionele CLAC-muzikanten de ruimte om je groove te ontdekken. In een intensieve bootcamp leer je alles over live electric drums, ethnic drumming of world beats en drum drumming (rudimental drumming). 

Ervaren muzikanten Dimitri Defossé, Jef De Smet en Bart Van Aken willen de kracht van de universele taal van percussie doorgeven aan de volgende generatie. “Er kan nog zoveel worden gezegd met doem en tjak!“. 

Met Live Electric Drums (L.E.D.) worden percussie en elektronische muziek samengebracht. Door de combinatie van live percussie en zelf opgenomen loops en het gebruik van samplers en triggers overschrijd je de mogelijkheden van jouw fantasie! Schrijf je in en krijg alle trucjes en skills mee om alleen of in groep een waanzinnige live set te kunnen spelen waarin beats, grooves, en sound centraal staan.

PRAKTISCH

Wanneer?
van maandag 24 tot vrijdag 28 augustus, telkens van 10u tot 16u.

Voor wie?
Voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Wat krijg je?
- Vijf dagen intensieve bootcamp over live electric Drums, ethnic drumming, world beats en drum drumming (rudimental drumming). 
- Een toonmoment op het einde van je week voor vrienden en familie

Lesgevers
Live Electric Drumming (LED): Dimitri Defossé
Drum Drumming: Jef De Smet
Percussie: Bart Van Aken

Prijs?
€144 (inclusief service fees)

Dit kamp gaat door vanaf 15 inschrijvingen.