Producer* Camp 2024
-
Trix

Producer* Camp 2024

Leer tijdens de zomervakantie from scratch de kneepjes van het producervak. Voor beginners! *Dit kamp is voor vrouwen en trans-, non-binaire, genderqueer, genderfluide en intersekse personen.

Samen met je coach, andere enthousiastelingen en een handvol lesgevers ga je vijf dagen aan de slag om alles te leren wat je nodig hebt om te leren producen. Voor beginners!

Je krijgt Ableton lessen, een introductie tot studiotechnieken, een DJ-workshop, een sampling workshop en je leert wat mixen is en wat het verschil is met mastering. Je krijgt les over songstructuren en bereid je voor op een toonmoment op het einde van de week.

Heb jij zin om je te verdiepen in de wereld van Ableton, samplen en beatmaken? Schrijf je dan snel in, want jaar na jaar is het kamp steeds volzet!
 

PRAKTISCH

Wanneer?
Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 juli 2024, telkens van 9u30 tot 17u.
Op vrijdag is er een slotmoment tot in de avond! 

Voor wie?
Voor dit kamp is er geen enkele voorkennis nodig. Wees welkom! De reeks is bedoeld voor vrouwen en trans-, non-binaire, genderqueer, genderfluide en intersekse personen vanaf 16 jaar.

Wat krijg je?
- Ableton lessen
- Workshop studiotechnieken & recording
- Workshop sampling
- Workshop DJ’en
- Workshop mixing
- Fotoshoot
En nog zo veel meer!

Lesgevers?
UNOS, Diana Dzjamaldaeva, Marijke Maes (Audri) en Rrita Jashari

Prijs?
€103,50 (inclusief service fees)

Recht op verhoogde tegemoetkoming? Mail ons en we zorgen dat je aan verlaagd tarief kan deelnemen: €20,70 incl. fees.

Trix streeft ernaar een inclusieve plek te zijn waar er geen plaats is voor alle vormen van discriminatie of haat. Dit kamp wordt georganiseerd in samenwerking met Champion Sound.