STEP INTO MY OFFICE: ‘Drumtalk met Alfredo Bravo Ebner (o.a. Flying Horseman)’
Kelder

STEP INTO MY OFFICE: ‘Drumtalk met Alfredo Bravo Ebner (o.a. Flying Horseman)’

Op deze editie van 'Step Into My Office' geeft Alfredo Bravo (o.a. Flying Horseman) je dé lifehacks voor de moderne drummer.

Step Into My Office is een nieuwe reeks waarmee we in de wondere wereld van muzikanten, managers, producers, boekers en geluidskunstenaars stappen. We zetten onder meer onze Artists in Residence in een mooi daglicht en laten ze vertellen over het reilen en zeilen van de artiest in een veranderlijk muzieklandschap. Soms in de vorm van een workshop, dan weer als vertelling. Step Into My Office: een unieke inkijk in de manier van werken van muzikanten en andere mensen uit de muziekbusiness.

Tijdens deze Step Into My Office-sessie zal Alfredo uitleg geven over het maken van creatieve en atypische drumpartijen, het drummen in functie van een band en hoe je als drummer de sfeer en klank bepaald van muziek. Ben je geïnteresseerd in tips, tricks en andere lifehacks voor de moderne drummer? Dan is deze sessie zeker iets voor jou!

Naar goede gewoonte is deze Step Into My Office-sessie in het Trix Café volledig gratis!

Op het programma:
- Hoe drum je in functie van een band
- Hoe geef je daar een creatieve draai aan
- En hoe creëer je je eigen sound

 

 

Alfredo bravo?

Alfredo Bravo is afkomstig uit Santiago, Chili waar hij in bands begon te drummen in 1996. In 2002 verhuisde hij naar Antwerpen en sindsdien maakt hij deel uit van verschillende bands waaronder Flying Horseman, Blackie & The Oohoos, Lagüna, Slumberland, Mariachi Reloaded, Capsule en Moonboat. Hij is momenteel Artist in Residence en zal zich hier vooral focussen op zijn bands Lagüna en Moonboat.