STEP INTO MY OFFICE: [+]Marc Rebillet[+]
Kelder

STEP INTO MY OFFICE: Marc Rebillet

Helaas heeft Marc Rebillet deze sessie door onvoorziene omstandigheden moeten annuleren. Aangekochte tickets worden automatisch terugbetaald.

Door onvoorziene omstandigheden heeft Marc Rebillet zijn Step Into My Office-sessie van vanavond 21 november helaas moeten cancellen. Tickets van de sessie worden automatisch en volledig terugbetaald. Je hoeft hier niets voor te doen. Heb je nog verdere vragen, stuur dan gerust een mailtje naar tickets@trixonline.be.

Mocht je ook kaartjes hebben voor zijn uitverkochte concert op 22 november, dan ben je morgen nog steeds welkom, want dat gaat wél gewoon door. 

//

Marc 'Loop Daddy' Rebillet is een fenomeen. Online maakt hij al eventjes furore. Gewapend met een laptop, synths en een microfoon improviseert hij volledige songs uit het niets en inmiddels zitten wekelijks duizenden fans te wachten op een nieuw filmpje op zijn YouTube-kanaal. De verworven internetsensatie weet de meest grappige en creatieve nummers uit zijn mouw te schudden.

Op vrijdag 22 november staat de man op ons podium voor een concert. Eén dag eerder, op donderdag 21 november, geeft hij je een kijkje in zijn wereld tijdens deze Step Into My Office. Tijdens deze sessie zal Marc aan de hand van zijn tracks een unieke inkijk geven over zijn workflow, hardware, software, waar hij zijn inspiratie haalt en nog zó veel meer. Tickets voor deze sessie zijn zeer beperkt!

Step Into My Office is een reeks waarmee we in de wondere wereld van muzikanten, managers, producers, boekers en geluidskunstenaars stappen. Soms in de vorm van een workshop of masterclass, dan weer als vertelling. Step Into My Office: een unieke inkijk in de manier van werken van muzikanten en andere mensen uit de muziekbusiness.

PRAKTISCH
Wanneer?

Op 21 november 2019 om 20u in het Trix Café
Voor wie?
Iedereen.
Lesgever?
Marc Rebillet
Prijs?
€ 10

DEZE SESSIE IS VOLZET!