STEP INTO MY OFFICE: Willem Ardui / Blackwave.
Kelder

STEP INTO MY OFFICE: Willem Ardui / Blackwave.

Op deze editie van 'Step Into My Office' neemt Willem Ardui, 1/2e van Blackwave., je mee in de wereld van muziekproductie.

Step Into My Office is een nieuwe reeks waarmee we in de wondere wereld van muzikanten, managers, producers, boekers en geluidskunstenaars stappen. We zetten onder meer onze Artists in Residence in een mooi daglicht en laten ze vertellen over het reilen en zeilen van de artiest in een veranderlijk muzieklandschap. Soms in de vorm van een workshop, dan weer als vertelling. Step Into My Office: een unieke inkijk in de manier van werken van muzikanten en andere mensen uit de muziekbusiness.

Tijdens deze sessie zal Willem Ardui, de producer van Blackwave. en bezieler van zijn eigen soloproject, je meenemen in de wereld van muziekproductie. Hoe maak je een hiphop track, hoe worden de songs van Blackwave. opgebouwd en hoe kies je de juiste sounds voor je songs. Je ontdekt het allemaal tijdens deze sessie in het Trix Café die naar goede gewoonte volledig gratis toegankelijk is!

Op het programma:
- We ontleden de Blackwave tracks.
- Je leert over het gebruik van samples in hiphop
- En krijgt massa's productionele tips & tricks

 

 

Willem Ard-wie?

Met hits als 'BIG Dreams', 'Whasgood?!' en 'Elusive' kregen ze veel airplay op de grote radiostations en concerten verkochten in no time uit. Producer-zanger Willem Ardui, de helft van Blackwave., heeft echter ook al een tijdje een soloproject, ééntje dat met de knappe singles 'Beziel Me' & Meander ook een vlucht vooruit neemt. Verwacht hier geen groovy hiphop, maar wel melancholische Nederlandstalige fluisterpop. Als Artist In Residence in Trix wil hij zich focussen op zijn soloproject, maar gaat hij de ruimte ook gebruiken voor opnames van Blackwave. Spannend!