Opnamestudio

OPGELET! Omwille van COVID-19 zijn er in de Trix Studio aangepaste richtlijnen, lees deze hier zeker even door voor je de studio reserveert. Om de social distancing te kunnen garanderen zijn in de Trix Studio een strikt beperkt aantal personen tegelijk toegelaten (4 in de control room en 4 in de recording room).

---

Op zoek naar een geschikte opnamestudio om een demo (*), zang of een heel album op te nemen in regio Antwerpen? In onze studio loodst een uiterst sympathieke en professionele studiotechnicus je zonder kleerscheuren doorheen het hele opnameproces. 

Naast het huren van de studio voor een welbepaalde periode of project is het ook mogelijk om de studio per uur te reserveren (met een minimum van een sessie van 2 uur). Per uur betaal je slechts €30, inclusief technieker. Om de studio te boeken, stuur je een mailtje naar info@trixonline.be.

* DEMO IN A DAY

Als muzikant of band in Trix een volwaardige demo komen opnemen in onze studio, op één dag, voor slechts €250, inclusief persoonlijke begeleiding en technieker? Klinkt too good to be true, maar dat kan dus wel degelijk! Ontdek er hieronder alles over.

Volgende bands en artiesten hebben in het verleden in de muziekstudio opgenomen:
M. Ward, Mintzkov, The Go Find, School is Cool, Psycho 44, The Bony King Of Nowhere, Stijn, The Hickey Underworld, Bliksem, Tim Vanhamel, Jef Neve, Sukilove, Mauro Pawlowski, Motek, Styrofoam, Confuse The Cat, John Birdsong, Marcel Van Thilt, Fixkes, Tram, Blackie & The Oohoos, Johannes Verschaeve, WB & The Mercenaries, Huracán, Toxic Shock, Diablo BLVD, ...

Downloads