Bezoekers met een beperking

Rolstoelgebruikers

Het gebouw van Trix is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er zijn speciale toiletten voorzien. Onze concertzalen beschikken niet over zitplaatsen (tenzij specifiek vermeld op de eventpagina), of over aparte plaatsen op een verhoog om optimale zichtlijnen te garanderen. 

Er is bij de ticketverkoop geen onderverdeling tussen bepaalde rangen qua staanplaatsen.

Trix Bar en Club
De Club bevindt zich op de eerste verdieping. Die is voor rolstoelgebruikers gemakkelijk te bereiken via de lift.

Trix Café en Zaal
Ons Café en onze Zaal bevinden zich op het gelijkvloers en zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De Zaal zelf bestaat uit verschillende niveaus, waartussen er loopvlakken zijn voorzien.

Repetitieruimtes en Studio
Deze ruimtes bevinden zich in de kelderverdieping van Trix (-1). Rolstoelgebruikers kunnen dit niveau gemakkelijk bereiken via de ondergrondse parking of via de lift.

 

BLINDEN of SLECHTZIENDE BEZOEKERS

Indien u een concert wenst bij te wonen met een blindengeleidehond, gelieve dan contact met ons op te nemen via info@trixonline.be

 

Ben je slecht te been?

Onze teamleden doen steeds hun uiterste best om jou een optimale Trix-ervaring te bezorgen. Dit kan per concert of event verschillen (wat opstelling betreft). Om die reden vragen we om ons liefst ten laatste een week op voorhand iets te laten weten via info@trixonline.be. We bekijken dan graag samen met jou de meest optimale setting om je Trix-bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

 

CONTACT

Heeft u specifieke behoeften gerelateerd aan een bezoek aan Trix? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@trixonline.be, liefst ten laatste een week op voorhand. Wij zullen alles in het werk stellen om in de mate van het haalbare voor uw noden een oplossing te vinden.