ALGEMENE VRAGEN

/ Hoe geraak ik in Trix?
Trix is gelegen op Noordersingel 28-30, 2140 Antwerpen. Ons gebouw is gelegen op twee metrohaltes van het Centraal Station. Op deze pagina vind je alle informatie over hoe je het makkelijkst in Trix geraakt. 

/ Heeft Trix een café?
Absoluut! Het café is het kloppend hart van ons centrum. Mensen die naar shows komen kijken, komen er samen met artiesten die bij ons repeteren. Het is een grote ontmoetingsplaats waar voor de show kan afgesproken worden en waar daarna vaak nog afterparty’s of aftershows doorgaan.

De openingsuren van het Trix Café vind je hier.

/ Kan ik iets eten in de buurt van Trix?  
De dichtstbijzijnde eetplekken in de buurt zijn gelegen op de Turnhoutsebaan, op zo’n 15 minuutjes wandelen van Trix. Tijdens festivals voorzien we altijd een foodtruck in de tuin. Soms doen we dat ook tijdens concerten. Je vindt dan alle informatie op de betreffende concertpagina!

/ Waar kan ik overnachten in de buurt van Trix?
Op deze aparte pagina vind je enkele tips indien je niet in een standaard hotel wenst te overnachten.

/ Ik wil graag spelen in Trix. Hoe benader ik jullie programmator?
Wil je graag op één van onze podia staan? Wie wil dat nu niet! De beste én enige manier om onze programmatoren te bereiken is via bookings@trixonline.be. Leg kort uit wie je bent en wat voor muziek je maakt. Vergeet ook zeker niet om een linkje naar je muziek mee te geven. Indien één van onze programmatoren interesse heeft, zullen ze je terugmailen. Succes! 

/ Ik wil graag komen vrijwilligen in Trix. Wat moet ik doen?
Wat fijn dat je je wil aansluiten bij ons fantastisch team van vrijwilligers. Wij zoeken steeds gemotiveerde mensen die achter de bar willen staan, bonnetjes willen verkopen, aan de inkom willen staan, in de keuken willen helpen of willen stagehanden. Alle informatie over onze vrijwilligerswerking vind je hier. Interesse? Schrijf je dan hier in

/ Ik ben iets verloren in Trix. Wat moet ik doen? 
We vinden vaak verloren voorwerpen in onze zalen! Deze bewaren we voor een beperkte tijd in ons café. Ben je iets kwijtgeraakt? Stuur dan een mailtje naar info@trixonline.be of bel ons op via +32(0)3 670 09 00 met een beschrijving van je verloren voorwerp.

/ Kan ik met de kaart betalen in Trix?
Jazeker! We proberen in Trix zo veel mogelijk cashless te werken. Drankjes en drankjetons kan je dus enkel met je kaart betalen. Ook als je tickets aan de avondkassa wil kopen, kan je deze enkel met je bank- of kredietkaart betalen.

Als je graag merch wil kopen van je favoriete band, breng je best wel cash mee. Soms voorzien bands ook een cashless oplossing, maar zeker niet altijd. Er is géén bankautomaat in de directe nabijheid van Trix.

/ Kan ik oordopjes krijgen in Trix?
Ja! We bieden aan al onze togen gratis wegwerpoordopjes aan. Wil je voor een iets duurzamere oplossing gaan? In al onze zalen kan je ook aan een automaat herbruikbare oordopjes kopen aan €4 (enkel met muntstukken). Je vindt deze automaten in de foyer van de Zaal, naast de ingang van de Bar/Club en in het Centrum naast het Café.