VRAGEN OVER ONZE CONCERTEN

/ Heb ik een COVID Safe Ticket nodig om een event in Trix bij te wonen?
Dat is afhankelijk van de locatie (Trix Café, Bar, Club of Zaal) en de datum van het event. Op deze aparte pagina vind je de meest recente info hierover (pagina krijgt bij elke aanpassing een update). Ticketkopers worden ook telkens tijdig via een mail persoonlijk op de hoogte gebracht van de te verwachte maatregelen en de invloed hiervan op de tickets.

/ Het concert is afgelast of verplaatst. Wat nu?
Als je een kaartje hebt gekocht voor een concert dat afgelast of verplaatst is, ontvang je meteen een mailtje van ons met meer informatie. Bij een afgelast concert wordt je ticket automatisch terugbetaald op de rekening van herkomst. Kocht je je tickets met een gewone debitkaart of met Paypal, dan zal het bedrag binnen enkele werkdagen terug op je rekening staan. Kocht je ze met een kredietkaart? Dan verschijnt het bedrag bij je eerstvolgende afrekening. 

Is het concert verplaatst naar een latere datum? Dan blijven je tickets gewoon geldig! Mocht je niet kunnen op de nieuwe datum, dan krijg je de mogelijkheid om je tickets te retourneren. 

/ Kan ik drank(jetons) cash en/of met de kaart betalen in Trix?
In Trix kan je drankjes en drankjetons, afhankelijk van de locatie van het concert, zowel met cash als met je kaart betalen. Ook als je tickets aan de avondkassa wil kopen, kan je deze zowel cash als met je kaart betalen. 

Let op, er is géén bankautomaat in Trix of in de buurt. Als je graag merch wil kopen van je favoriete band, breng je best wel cash mee.  

/ Kan ik oordopjes krijgen in Trix?
Ja! We bieden aan al onze togen gratis wegwerpoordopjes aan. Wil je voor een iets duurzamere oplossing gaan? In al onze zalen kan je ook aan een automaat herbruikbare oordopjes kopen aan €4 (enkel met muntstukken). Je vindt deze automaten in de foyer van de Zaal, naast de ingang van de Bar/Club en in het Centrum naast het Café.

/ Is Trix toegankelijk voor mindervaliden?
Jazeker! Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er zijn overal speciale toiletten voorzien. Om in de Club/Bar of in de Kelder te geraken, kan je gebruik maken van de lift. Onze concertzalen beschikken helaas niet over aparte plaatsen op een verhoog om optimale zichtlijnen te garanderen. Maar onze avondcrew begeleidt je met plezier naar de meest optimale plek in zalen. Spreek hen zeker aan bij aankomst!

Heb je speciale behoeften - wens je bijvoorbeeld een concert bij te wonen met je blindengeleidehond of kan je niet lang rechtstaan en heb je nood aan een kruk - aarzel dan zeker niet om een mailtje te sturen naar info@trixonline.be. Wij zullen er dan alles aan doen om een oplossing voor je te vinden. 

/ Is er een minimumleeftijd om naar concerten in Trix te komen? 
Voor onze concerten geldt in het algemeen geen minimumleeftijd, tenzij anders vermeld op de betreffende concertpagina op onze website. Let wel! Als je jonger dan 16 jaar bent, moet je wel begeleid worden door een volwassene van 18+. 

/ Mag ik mijn fototoestel meenemen tijdens concerten in Trix?
Een simpele digitale camera of je smartphone mag je meenemen, maar flitsen is niet toegestaan. Fotograferen met professionele apparatuur mag enkel na toestemming van ons en de artiest.

/ Ik kan mijn concertticket niet terugvinden in mijn mail. Wat moet ik doen?
Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar tickets@trixonline.be. Wij sturen het opnieuw naar je mailbox.

/ Ik kan niet meer naar het concert komen. Nemen jullie mijn tickets terug?
Wat jammer dat je er niet meer bij kan zijn! Helaas nemen wij geen tickets terug, tenzij een concert verplaatst of geannuleerd wordt. We raden je aan om je kaartjes door te verkopen via Ticketswap - de enige legale manier om dit te doen! 

/ Hebben jullie lockers in Trix?
Jazeker! De lockers van de zaal bevinden zich in de kelder bij de toiletten en sluiten een half uurtje na het einde van het concert. De lockers van de Bar/Club kan je vinden bij het aan je linkerkant, nét voordat je de Bar/Club binnenstapt. Lockers kosten €1.

/ Ik zit nog steeds met een vraag...
Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar tickets@trixonline.be