Built To Spill
/ The French Tips

Built To Spill

Ware legendes van de Amerikaanse alternatieve rockscene.

Voor en na het concert vervult Dj Pi Nuts aka Pater Vleugels (Buffoon, Third Kind, The Concerned Consumers) de muzikale atmosferen.

TIJDSCHEMA
/ 19u30: deuren
/ 19u45 - 20u30: The French Tips
/ 21u00 - 22u30: Built To Spill

Voor fans van

Pavement / Grandaddy / Guided by Voices / Sebadoh

Built To Spill

Built To Spill kan moeiteloos op één rij staan met bands als Pavement, Modest Mouse, Death Cab For Cutie en Dinosaur Jr. als ware legendes van de Amerikaanse alternatieve rockscene. De band debuteerde begin jaren negentig met een aantal verrukkelijke singles om vervolgens de klassieker 'There's Nothing Wrong With Love' op de wereld los te laten.

Na zeer fijne passages in Trix in 2007, 2013 en 2015 zijn we zeer blij dat de band tijdens hun nieuwe Europese tour opnieuw een halte in Antwerpen voorziet. Ze brengen hun gloednieuwe album 'When The Wind Forgets Your Name' mee.

Lees meer

The French Tips

The French Tips zijn drie vrouwen die dance-punk knallers spelen in Boise, Idaho.

Wat begon als een manier om opgekropte woede los te laten, is de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een toevluchtsoord voor de persoonlijke en collectieve uitdagingen van het mens-zijn. The French Tips voeden hun sound met een overvloed aan invloeden. Punkrock, postpunk, disco, dance, pop, funk, surf en doo wop zijn doordrenkt met het rockgeluid dat ze hebben aangescherpt op twee albums, It's the Tips uit 2019 en All the Rage uit 2022.

Denk: pulserende dansbeats, zware gitaarriffs en de behendige verweven zang van de drie muzikanten.

Lees meer