Eric Steckel
/ Rovar

Eric Steckel

Eric Steckel wordt in de blueskringen terecht bestempeld als de volgende Joe Bonamassa.

TIJDSCHEMA
/ 19u30: deuren open
/ 20u00 - 20u30: Rovar
/ 21u00 - 22u30: Eric Steckel

Eric Steckel

In tijden waarin pedalboards, laptops, loop stations en samples gemeengoed zijn geworden, zwemt Eric Steckel tegen de stroom en brengt hij het publiek terug naar de tijd waar gitaren verschroeiend klonken tegen veel te luide amps. Geprezen als dé man om in de gaten te houden binnen de blues/rockscene, brengt Steckel zijn gedreven energie en wordt hij in de blueskringen terecht bestempeld als de volgende Joe Bonamassa. In mei 2020 bracht hij zijn nieuw album uit 'Grandview Drive'. Aanrader voor fans van vintage guitar rock!

Lees meer

Rovar

Alternatieve rock met bluesy invloeden van de jaren '60 & '70 en een vette knipoog naar de hedendaagse rockcultuur. 'Highspeed heavy Blues', is hoe het Duitse trio ROVAR hun eigen muziek beschrijft. Een gedurfde mix, die zonder enig probleem op een verrijkende manier tot leven komt wanneer ze op het podium staan. Het energieke samenspel tussen de gitarist, basgitarist en de drummer is zo aanstekelijk, dat je je hoofd niet stil kan houden.

Aan de passie voor muziek die in deze drie jonge mannen schuil gaat, ontsnapt niemand. Haal je luchtgitaar alvast boven, want deze ga je absoluut nodig hebben tijdens hun show!

 

Lees meer