WE ARE OPEN 2020
-
UITVERKOCHT / Belgisch showcase festival

WE ARE OPEN 2020

De twaalfde editie van het Belgische showcasefestival met het beste van wat er in de vaderlandse muziekscene leeft.

---

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari organiseren we naar jaarlijkse gewoonte ons showcasefestival We Are Open, intussen al de twaalfde editie. Gedurende twee avonden programmeren we alleen maar Belgische bands die je op vier verschillende podia aan het werk kan zien. In totaal zullen meer dan 40 acts zich aan het grote publiek komen voorstellen, waarbij we op vrijdag eerder focussen op het beste uit de Belgische urban en electropop-scene, terwijl we op zaterdag de nadruk leggen op 's lands betere gitaarwerk.

Extra verrassing dit jaar: we breien er een dagje aan vast, enkel voor de combitickets. Op donderdagavond 6 februari krijg je er dankzij de steun van Sabam For Culture een exclusieve clubshow van STAKE bovenop!

---

We Are Open <3 We Are Various

Het stond in de sterren geschreven met zo’n naam dat We Are Various wel in zee moést gaan met We Are Open. Dus hebben we het hier overgeschreven van de sterren en lopen we als een stel ijsberen, klauw in klauw, de zee in. En dus, nog eens dus, plant de lokale, globale radiozender WAV op 7 en 8 februari zijn studio midden in Trix voor interviews met de bands en live-streaming van hun playlists met hun favoriete songs. Keep the frequency clear.

Tijdens We Are Open live te beluisteren in Trix of via wearevarious.com.

---

Check hier het tijdschema