Goldband ^nl^
/ Willy Organ

Goldband

Culthits als 'Mijn Stad' en 'Witte Was' krijgen heel Nederland op tafel. Nu is ook België aan de beurt tijdens Goldbands eerste clubtour ooit.
Voor fans van

Borokov Borokov, MEROL, Meetsysteem, Froukje

Goldband nl

Omwille van hun (zeemzoete) 80s en 90s esthetiek wordt Goldband bij ons in een adem genoemd met Willy Organ en Borokov Borokov. Bij onze Noorderburen zijn ze een fenomeen. Al voor er een noot werd uitgebracht werden ze geboekt op Lowlands, en met nummers als 'Alles Kapot' en 'Witte Was' kregen ze het land helemaal aan hun voeten. Inmiddels pikte ook Studio Brussel hen op en zal het niet lang duren vooraleer ook België meebrult met deze stukadoors.

Na het uitbrengen van een tweede EP en meerdere nummers is er nu eindelijk het officiële debuutalbum ‘Betaalbare Romantiek’. Met onder andere de singles ‘De Wereld’, ‘De Langste Nacht’ en ‘Noodgeval’.

Lees meer

Willy Organ be

Willy Organ is het eenmansproject van The Tubs frontman Simon Platteau en weet uit te pakken met een soort van disco-schlager die tegelijkertijd plezant en absurd is. Dat bewijzen nummers als 'Niets Meer Aan Te Doen', 'Faalangst' of 'Zoeken Naar Mezelf'. Voor alle mensen die polonaises net zo hard verafschuwen als adoreren is daar Willy Organ. 

Lees meer