John Talabot / Palmbomen II (live) / Arno Lemons / Miss Schwarzkopf
/ La Danza

John Talabot / Palmbomen II (live) / Arno Lemons / Miss Schwarzkopf

La Danza is het 'new clubbing affair' van Trix dat vanaf 2022 de grote zaal inpalmt met een mix van live elektronica en dj's.

22:00 — 23:30: Schwarzkopf
23:30 — 00:30: Palmbomen II (live)
00:30 — 03:30: John Talabot
03:30 — 06:00: Arno Lemons

www.ladanza.be
@ladanzaaa

 

Voor fans van

Daphni / Mano Le Tough / Pantha Du Prince / Huerco S

John Talabot

Niemand minder dan John Talabot is de headliner van onze tweede avond uit. Hij wordt algemeen beschouwd als een van de meest unieke en veelzijdige DJ's in het elektronische landschap. Zonder enige genade verplettert John Talabot zowel de grootschalige zomerfestivalpodia als de kleine nachtclubs. Faut le faire! Als producer zijn zijn samenwerkingen met Axel Boman (Talaboman) en Pional (Lost Scripts) slechts enkele van zijn geniale projecten.

S t e a m y windows, coming from the body heat!

Lees meer

Palmbomen II (live)

Al geruime tijd een van de meest opwindende geluiden rond het in bloeiende Nederlandse elektronicalandschap. Beïnvloed door Chicago house uit de vroege jaren 80, shoegaze uit de jaren 90 en minimal wave, Palmbomens geluid kan het best worden omschreven als beklijvende sci-fi-italo. Zijn eigen imprint World Of Paint is de thuisbasis van oa Betonkust, Antenna, Innershades en nog veel meer van dat soort. Palmbomen II zal zijn aankomende en meer opbeurende vier-op-de-vloer-releases binnenkort live spelen op Dekmantel.

Lees meer

Arno Lemons

Miss Schwarzkopf