King Hiss
/ Tangled Horns / Temptations For The Weak

King Hiss

King Hiss - één van de strafste livebands uit ons Belgenland - trekt de stekker er niet uit zonder nog één laatste keer steenhard te gaan.
Voor fans van

STAKE, Your Higness, Kyuss, Mastodon

King Hiss

Alsof het uiterste Westen van België in de loop van zijn geschiedenis nog niet genoeg gebukt ging onder luide salvo’s, aardverschuivende knallen en drastische omgevingswerken, vond King Hiss het een goed idee om een oorverdovend hoofdstuk aan de reeds mooie Belgische rockencykliek toe te voegen. De 4 West-Vlaamse heersers zijn helemaal terug van nooit weggeweest, klaar om de betere podia te bestormen met hun ondertussen alom geroemde live-reputatie. Zelf omschrijven ze hun muziek als 'de bastaardzoon van Mastodon en Kyuss'. 

Lees meer

Tangled Horns

Tangled Horns is een wilskrachtige, alternatieve rockband uit Antwerpen met een felle live-reputatie die garagerock, grunge en stoner combineert met de sfeer van de jaren 90.

Ze speelden op festivals als Roadburn, Desertfest, Alcatraz Open Air; toerde in Duitsland, Nederland en Groot-Brittannië; en verzorden de voorprogramma's voor onder meer Clutch, Red Fang en Fu Manchu.

Aardschok Magazine zei ooit over Tangled Horns: “Brutaal en grotesk stonergeweld dat zich kan meten met het beste van Melvins en Clutch, de altrock van Barkmarket en de pakkende grunge van Nirvana.”

Lees meer

Temptations For The Weak

Temptations For The Weak genereert een moderne mix van de beste thrash metal en metalcore. Een brutaal en dynamisch pakket van zware riffs en moshbare grooves, overgoten met een melodieuze en agressieve zang. Je hoort duidelijk de invloeden van bands als Machine Head, Trivium, Sylosis, Killswitch Engage en meer, maar de band verliest nooit zijn eigen identiteit uit het oog!

Lees meer