Or:la / Legowelt (live) / Redray / Mills Boogie
/ La Danza

Or:la / Legowelt (live) / Redray / Mills Boogie

La Danza is het 'new clubbing affair' van Trix dat vanaf 2022 de grote zaal inpalmt met een mix van live elektronica en dj's.

www.ladanza.be
@ladanzaaa

 

Voor fans van

Shanti Celeste / Dopplereffekt / DMX Krew / Avalon Emerson

Or:la

Een echte liefhebber van verschillende genres en tempo's is wat Or:la onderscheidt van vele andere jongeren. Het getalenteerde wonderkind uit Liverpool drong het landschap binnen met haar debuut 'UK Lonely' op Hotflush Recordings. De follow-up was de geboorte van haar eigen vinyl-enige afdruk 'Deep Sea Frequency' met verschillende releases van Pépe, DJ Seinfeld en zichzelf. Or:la's groeiende succes als dynamische producer en genre-overspannende selector maakt haar een van de nieuwste sounds die uit het VK komen. T h r i l l e d to have her over on our first nighter out.

Lees meer

Legowelt (live)

Synthesizer. Synthesizers. Synthesizers. Synthesizers. Legowelt is een van de belangrijkste spelers over de hele wereld in live analoge elektronica. Afkomstig uit zijn woonplaats Den Haag, heeft Legowelt de afgelopen 30 (!) jaar een wereldwijde cultstatus opgebouwd met een warme, fijne mix van diepe Chicago house en romantische techno funk. Vibing a l r e a d y voor zijn uitgebreide live set in de Danza met heel veel, ehr, synthesizers.

Lees meer

Redray

Mills Boogie