Porcelain Id
/ EP RELEASE SHOW / 'DAKKAN FESTIVAL' / The Christian Club

Porcelain Id

Deze Trix artiest in residentie stelt de eerste EP voor op ons dak (!) tijdens het Antwerpse 'DAKkan festival'.

(foto: ©Adel Seta)

Na twee geslaagde edities in 2018 en 2020, komt het dakenfestival DAKkan in september 2022 terug! Het doel van het festival is om zoveel mogelijk daken cultureel open te stellen voor publiek. En daar doen wij uiteraard graag aan mee!

Met Porcelain ID stellen we een Trix artiest in residentie aan jullie voor. Live op ons dak (oftewel het gezellige terras van de Trix Club) voor een unieke beleving. Bij slecht weer verhuizen we de concerten naar binnen.

TIJDSCHEMA
/ 19u30: deuren open
/ 20u15 - 20u45: The Christian Club
/ 21u15 - 22u05: Porcelain ID

Porcelain Id

Alles wat muzikaal vloeit uit Porcelain id is 100% authentiek. De twintiger, geboren in Rwanda en opgegroeid in België, begon van kleins af aan met hun muzikale exploratie. Hun unieke stemklank en gedurfde houding komt duidelijk tot uiting in de laatste nieuwe singles “Man Down!” en “Adam Coming Home”. De volledige plaat laat op zich wachten tot februari 2024

Lees meer

The Christian Club

The Christian Club is een alternatieve band uit Brugge. Met enkel sober tokkelende gitaren gedrenkt in reverb, geruggensteund door een contrabas, creëert The Christian Club zwevende, duistere muziek. Ze vertellen een meeslepend verhaal en vermijden daarbij klassieke songstructuren. Wie goed luistert, hoort echo’s van King Krule, The Handsome Family’s Brett, Sparks of Tindersticks.

Lees meer