Psychonaut
/ TAKH

Psychonaut

Deze Belgische metaltrots trotseert weldra de nóg grotere podia met hun nieuwste album Violate Consensus Reality op het toonaangevende Pelagic Records.

TIJDSCHEMA
/ 19u30: deuren open
/ 20u00 - 20u40: TAKH
/ 21u15 - 22u30: Psychonaut

Voor fans van

STAKE / Pothamus / The Ocean / Brutus

Psychonaut

PSYCHONAUT is een drieledig collectief dat een duister, melancholisch geluid neerzet. Hun sound doet denken aan bands als Tool en Amenra maar refereert ook naar grootheden als Led Zeppelin en Pink Floyd. Hun tweede album, Violate Consensus Reality, volgt op hun sterk onthaald debuut dat hen op de Roadburns en Alcatraz's van deze wereld bracht.

Contrast en variatie zijn de twee belangrijkste ankers waarop zij hun muzikale ideeën baseren. Rauw, overtuigend en ontworpen om een eeuwig fascinerende ervaring te creëren. 

Lees meer

TAKH

TAKH zag in 2015 het licht. The Black Heart Rebellion nodigde toen Annelies Van Dinter (Echo Beatty, Pruillip) uit als gastmuzikant. Wat herformaties later stond TAKH overeind. Het viertal deelt een liefde voor onheil en somberheid. Samen maken ze rauwe, ontroerende muziek. Geïnspireerd door onder meer Swans, Low en  Woven Hand focussen ze op intensiteit en schuwen ze het experiment niet. TAKH bracht in mei 2023 hun titelloze debuutalbum.

Lees meer