Therapy?
/ Bokassa

Therapy?

Verwacht je aan een imposant carrière-overzicht van meer dan 30 jaar aan straffe rocksongs, zoals Screamager, Diane en Die Laughing. 

TIJDSCHEMA
/ 19u30: deuren open
/ 20u00 - 20u30: Bokassa
/ 21u00 - 22u30: Therapy?
/ 22u30 - 23u15: killthelogo (aftershow @ Trix Café)

Voor fans van

Life Of Agony / Senser / Alice In Chains / Stone Temple Pilots

Therapy?

Het Noord-Ierse Therapy? behoorde dan misschien wel tot de bands die profiteerden van de opkomst van Nirvana en grunge in de vroege jaren 90, toch bewezen ze inmiddels hun waarde door die trend en een aantal afgeleiden die in de daaropvolgende decennia volgden, te overleven. Door voortdurend uit te breiden op een scala aan invloedrijke referenties, waaronder usual suspects zoals Black Sabbath en meer ongebruikelijke zoals Killing Joke, Hüsker Dü en Buzzcocks.

Maak je klaar voor een imposant carrière-overzicht van meer dan 30 jaar aan straffe songs, zoals Screamager, Diane en Die Laughing

Lees meer

Bokassa

Het Noorse powertrio Bokassa versmelt riffs en grooves tot een met hooks beladen mengeling van punk, hardcore, metal en rock. Bokassa heeft intussen op enkele van 's werelds grootste festivals gespeeld en toerde door heel Europa als support van o.a. Judas Priest, Mastodon, Baroness en natuurlijk Metallica. In 2019 werden ze uitgekozen door Lars Ulrich om Metallica samen met Ghost te touren als support tijdens hun zomerstadiontour. De legendarische drummer prees hen als "zijn favoriete nieuwe band" en beschreef hen als "Insanely fucking cool" na het horen van het eerste album van het trio, Divide & Conquer.

Lees meer