Repetitieruimtes

OPGELET! Vanwege de aanhoudende situatie omtrent COVID-19 gelden er aangepaste richtlijnen bij het gebruik van onze repetitieruimtes. Zo is er per repetitieruimte een maximaal aantal toegelaten personen (zie tabel hieronder). Hou hier zeker rekening mee en lees deze infosheet (PDF, download) eerst even goed door voor het plaatsen van je reservatie.

/ MAXIMAAL TOEGELATEN PERSONEN (COVID)

RUIMTE GROOTTE LUCHTDEBIET
A: Max: 6 pers. 42m2 524 m3/h
B: Max: 5 pers. 45m2 380 m3/h
C: Max: 4 pers. 26m2 371 m3/h
D: Max: 5 pers. 45m2 373 m3/h
G: Max: 5 pers. 35m2 360 m3/h

Deze maximale capaciteit per ruimte wordt bepaald op basis van luchtdebiet (50m3 per uur per persoon) en de afstandsregels om te allen tijde de verplichte CO2-waarde in de ruimte te behouden.

BOEK JE REPETITIE

/ TIJDSBLOKKEN

In Trix zijn er vijf repetitieruimtes die je van maandag tot en met zondag kan huren in onderstaande twee blokken:
/ OVERDAG: 10u - 16u - €25,00
/ AVOND: 17u - 22u30 - €30,00

/ MATERIAAL

Omwille van COVID-19 vragen we uitdrukkelijk om zelf eigen zangmicrofoons te voorzien. Indien niet mogelijk, zorgt Trix voor 3 micro’s per ruimte, zoals gebruikelijk. Voor zangmicro’s voorzien we volgende ‘microquarantaine’: micro’s worden 3 dagen niet gebruikt en op dag 4 ontsmet en opnieuw in roulatie gebracht.

Elke ruimte is voorzien van een gepowerde mixer met een stel stevige speakers. Per ruimte kan je 3 statieven en 3 xlr kabels vragen aan de onthaalmedewerker in het café. 

Drie ruimtes (A, B & G) beschikken over een drumkit met basdrum, een snare-stand, een snare, een hi-hat-stand (zonder clutch!), een baspedal, een stoeltje, twee cymbal-stands, een high tom, een mid tom en een floor tom. Ander materiaal zoals keyboards, gitaarversterkers, etc dien je zelf mee te nemen!

/ RESERVEREN

Reserveren doe je online via onderstaande link. Je betaalt meteen online.

BOEK JE REPETITIE

/ LANGE PERIODE REPETEREN

Wil je met je band een langere periode (gedurende een week of langer) aan één stuk door onafgebroken repeteren? Het kan! Stuur hiervoor even een mailtje naar charlotte@trixonline.be. Indien de periode ingeboekt kan worden, ontvang je vervolgens een op maat gemaakte offerte.

/ PA-REPETITIE

Bands die hun live-sound helemaal op punt willen stellen, kunnen bij ons terecht voor een PA-repetitie van één of meerdere dagen. In onze club kan je gebruik maken van een professionele PA-installatie om samen met je geluidstechnieker te werken aan een optimale geluidsbalans voor je concerten.

Prijs: op aanvraag

In de prijs zit vervat:
- Gebruik van de zaal
- Professionele PA
- Technische ondersteuning bij de opstart

Meer info en reservaties via charlotte@trixonline.be

PA-repetities zijn alleen mogelijk tijdens de openingsuren van Trix en kunnen maximaal één maand op voorhand vastgelegd worden.

/ ANNULEREN

Indien jouw repetitie niet kan doorgaan, dan kan je annuleren door te mailen naar info@trixonline.be. Annuleren kan tot een week voor het geplande repetitiemoment. We verplaatsen de repetitie dan naar een later moment.

Download de huurvoorwaarden van de repetitieruimtes.
Heb je nog verdere vragen, mail dan naar info@trixonline.be.

BOEK JE REPETITIE

Downloads