Repetitieruimtes

OPGELET! Vanwege de aanhoudende situatie omtrent het COVID-19 coronavirus is Trix voor onbepaalde tijd gesloten. De repetitieblokken zijn momenteel dus niet beschikbaar.

---

BOEK JE REPETITIE

In Trix zijn er vijf repetitieruimtes die je kan huren in onderstaande blokken:.

Weekdag Uren Prijs
Dinsdag t/m vrijdag 11u00 - 16u00 €20
Dinsdag t/m vrijdag 18u30 - 22u30 €30
Zaterdag 11u00 - 16u00 €30

Materiaal

OPGELET! Omwille van COVID-19 vragen we uitdrukkelijk om zelf eigen zangmicrofoons te voorzien. Indien niet mogelijk, zorgt Trix voor 3 micro’s per ruimte, zoals gebruikelijk. Voor zangmicro’s voorzien we volgende ‘microquarantaine’: micro’s worden 3 dagen niet gebruikt en op dag 4 ontsmet en opnieuw in roulatie gebracht.

Elke ruimte is voorzien van een gepowerde mixer met een stel stevige speakers. Per ruimte kan je 3 statieven en 3 xlr kabels vragen aan de onthaalmedewerker in het café. Drie ruimtes (A, B & G) beschikken over een drumkit met basdrum, een snare-stand, een snare, een hi-hat-stand (zonder clutch!), een baspedal, een stoeltje, twee cymbal-stands, een high tom, een mid tom en een floor tom. Ander materiaal zoals keyboards, gitaarversterkers, etc dien je zelf mee te nemen!

RUIMTE GROOTTE DRUMS?
A Groot (Max: 5 pers.) Ja
B Groot (Max: 5 pers.) Ja
C Klein (Max: 3 pers.) Nee
D Groot (Max: 5 pers.) Nee
E Klein (Max: 3 pers.) Nee
G Groot (Max: 4 pers.) Ja

Reserveren

Reserveren doe je online via onderstaande link. Je betaalt meteen online.

BOEK JE REPETITIE

LANGE PERIODE REPETEREN

Wil je met je band een langere periode (gedurende een week of langer) aan één stuk door onafgebroken repeteren? Het kan! Stuur hiervoor even een mailtje naar alban@trixonline.be. Indien de periode ingeboekt kan worden, ontvang je vervolgens een op maat gemaakte offerte.

PA-REPETITIE

Bands die hun live-sound helemaal op punt willen stellen, kunnen bij ons terecht voor een PA-repetitie van één of meerdere dagen. In onze club kan je gebruik maken van een professionele PA-installatie om samen met je geluidstechnieker te werken aan een optimale geluidsbalans voor je concerten.

Prijs: 500 euro/dag

In de prijs zit vervat:
- Gebruik van de zaal;
- Professionele PA;
- Technische ondersteuning bij de opstart.

Meer info en reservaties via info@trixonline.be

PA-repetities zijn alleen mogelijk tijdens de openingsuren van Trix en kunnen maximaal één maand op voorhand vastgelegd worden.

ANNULEREN

Indien jouw repetitie niet kan doorgaan, dan kan je annuleren door te mailen naar info@trixonline.be. Annuleren kan tot een week voor het geplande repetitiemoment. Je ontvangt dan een voucher ter waarde van het betaalde bedrag die je in mindering kan brengen van een volgende repetitie. De voucher is zes maanden geldig. Laattijdige annulaties worden niet vergoed.

Download de huurvoorwaarden van de repetitieruimtes.
Heb je nog verdere vragen, mail dan naar info@trixonline.be.

BOEK JE REPETITIE

Downloads