Producers studio / Flamingo

Producers studio / Flamingo

Op zoek naar een toffe productiestudio om in alle rust te werken aan je muziek? Enter Flamingo (*)! Een kleine single booth studio die geknipt is om vocals, blazers, gitaren, etc op te nemen en te werken aan je producties of te mixen. De gearlist is niet lang, we voorzien een paar Adams TZV studiomonitors, een Solid State Logic SSL 2 interface, SM7B, een Arturia MiniLab 3 midi controller en een kleine PA voor als er gerepeteerd moet worden. Flamingo is vooral een modulaire ruimte waar plek is voor experiment, onderzoek, preproductie, en nog zo veel meer.

Naast het huren van deze ruimte voor een welbepaalde periode of project is het ook mogelijk om Flamingo per blok van 3u te reserveren. Per blok betaal je slechts €15.

BOEK STUDIO FLAMINGO
(klik op 'Studio')
(o
nderaan deze pagina vind je de huurvoorwaarden voor Studio Flamingo)


*De flamingo is een uniek beest dat tot nog toe moeilijk te categoriseren valt. Zij zijn meestal ingedeeld bij de ooievaarachtigen, tegenwoordig ook als eigen orde. Aan de hand van DNA-sequencing kon worden vastgesteld dat de flamingo’s vrij nauw verwant zijn met de futen en wat verder met de duiven. Een nauwe verwantschap met de ooievaars werd niet geconstateerd. In onze Flamingo kan je dus kiezen of je een fuut, duif, ooievaarachtige of nog iets helemaal anders wil zijn. De ruimte is modulair om te beantwoorden aan de huidige wensen van artiesten.

Downloads