Business As Usual: gratis infosessies voor artiesten

Business As Usual: gratis infosessies voor artiesten

Ben je artiest en sta je aan de startblokken van je muziekcarrière? Tijdens Business As Usual krijg je een heleboel praktische tips om jezelf als artiest te organiseren. De talks vinden telkens plaats in een van de deelnemende huizen, telkens op woensdag van 17u tot 19u en zijn gratis.

Pik er één sessie uit of kom naar de hele reeks. Check alle data en locaties, en reserveer gratis jouw plek. Na elke sessie kan je een-op-een jouw specifieke vragen stellen aan de sprekers.

Business As Usual is een project van Trix, De Roma, VI.BE en Fameus.

Artwork door Joud Toamah.
 

Business As Usual #1 - MONEY TALK PT I

11 oktober, 17u, Trix, Antwerpen

Alles over geld, statuten, hervorming KVR naar AKV en het kunstwerkattest voor starters. Met Youniss (artiest), Gwen Vanderreydt (expert subsidies bij Fameus), een expert van VI.BE en Nadia Kara als host.

Lees meer

Business As Usual #2  - MONEY TALK PT II

25 oktober, 17u, Amor (De Roma), Antwerpen

Alles over correcte uitbetaling, het belang van een goed netwerk, hervorming KVR naar AKV en het kunstwerkattest plus voor semi-pro artiesten. Met Willem Ardui (artiest bij o.a. blackwave.), Bert De Swert (Manager bij Rockoco), een expert van Cultuurloket en Nadia Kara als host

Lees meer

Business As Usual #3 - PODIUMKANSEN & SAMENWERKINGEN

15 november, 17u, Fameus, Antwerpen

Experts en artiest aan het woord over podiumkansen, bookers, management en meer! Met Helena Mayorga-Paredes (Mayorga), Joyce Loir (Programmator bij Ancienne Belgique), Willem Vandesande (Booker bij Busker) en Nadia Kara als host.

Lees meer