Business As Usual: infosessies voor artiesten

Business As Usual: infosessies voor artiesten

Ben je artiest en sta je aan de startblokken van je muziekcarrière? Tijdens Business As Usual krijg je een heleboel praktische tips om jezelf als artiest te organiseren. De talks vinden telkens plaats in Trix, De Singel of De Roma, telkens op woensdag van 17u tot 19u en zijn gratis.

Pik er één sessie uit of kom naar de hele reeks. Check de data en locaties, en reserveer jouw plek. Na elke sessie kan je een-op-een jouw specifieke vragen stellen aan de sprekers. 

Business As Usual is een project van Trix, DE SINGEL, De Roma, VI.BE en Fameus.

Artwork door Joud Toamah.
 

16 MAART 2022 - 17u - Trix
Artistieke Identiteit en Social Media

Hoe val je op in de (muziek)industrie, bereik je jouw publiek en bepaal je je artistieke identiteit? Tijdens deze Business As Usual ontdek je het belang van je positionering als artiest!

Lees meer


30 MAART 2022 - 17u - De Roma
Labels, Bookers en Managers ism VI.BE

In deze Business As Usual hebben we het over labels, bookers en managers en hoe ze zich verhouden ten opzichte van elkaar. Wie investeert er in welk deel van jouw muziekcarrière en hoe zorgen ze er samen voor jouw groei? 

Lees meer


20 APRIL 2022 - 17u - Trix
Money Talk Pt I

Hoe kan je legaal geld verdienen als artiest? Hoeveel kan je juist vragen en hoe zit het met btw, belastingen en sociale zekerheid? Ontdek het tijdens deze Business As Usual!

Lees meer


4 MEI 2022 - 17u - DE SINGEL
Money Talk Pt II

Waar vind je geld om jouw muzikale dromen waar te maken? In deze Business As Usual hebben we het over subsidies, crowdfunding en waar je kan aankloppen voor meer fondsen. 

Lees meer
 

25 MEI 2022 - 17u - De Roma
Mental Health

In deze Business As Usual praten we over mentaal welzijn in de muziekindustrie, weten wanneer je op de pauzeknop moet drukken en wanneer en hoe je moet luisteren naar je lichaam.

Lees meer